15.2.09

Aamulehti 15.2.2009

Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa, poliisi kaipaa vihjeitä

Nuori nainen raiskattiin törkeästi keskellä kaupunkia lauantain vastaisena yönä Tampereella. Raiskaus sattui rautatieaseman tunnelissa Itsenäisyydenkadulla kahden aikaan yöllä.

Tunnelin toisella puolella oli samaan aikaan muita kulkijoita, jotka ovat saattaneet nähdä tapauksen.

Tamperelainen 24-vuotias nainen oli kävellyt keskustasta Tammelan suuntaan jonkin verran päihtyneenä. Rautatienkadulla ravintola Alepupin kohdalla hänen seuraansa oli lyöttäytynyt tuntematon mies, joka oli ehdotellut seksiä ja tarjonnut sitä vastaan rahaa. Nainen oli kieltäytynyt.

Nainen jatkoi matkaansa Rautatieaseman tunneliin. Mies seurasi naista ja kävi tunnelissa häneen takaapäin kiinni. Mies löi naista kasvoihin ja piti hänen käsiään selän takana. Sen jälkeen mies oli nopeasti riisunut naiselta housut ja raiskannut hänet.

Uhrin mukaan tilanne oli ollut ohi minuutissa. Raiskauksen jälkeen mies lähti juosten karkuun ensin Tammelan suuntaan ja kääntyi Murtokadulta lähtevää kevyen liikenteen väylää pitkin takaisin rautatiealueelle.


Joku saattoi nähdä
Naisen mukaan tunnelin toisella puolella oli ollut kävelijöitä, mutta he eivät puuttuneet tapahtumiin. Ilmeisesti he eivät nähneet tai ymmärtäneet, mitä tapahtui.

- Tunnelin pylväät haittaavat näkyvyyttä, mutta raiskauksella oli ilmeisesti silminnäkijöitä, toteaa rikoskomisario Ossi Kaario Tampereen poliisista.

Naisella on ohimoilta lyhyeksi ajellut, vaaleat hiukset, jotka olivat kiinni takana. Hänellä oli yllään punainen, lyhyt takki, löysät harmaat housut ja Sievin turvakengät.

Raiskaaja on noin 25-vuotias ja 180 senttimetriä pitkä. Hänellä on kiharat, mustat hiukset ja vaaleahko iho. Mies puhui huonoa suomea. Hänellä on huomattavan iso nenä. Miehellä oli yllään tumma, ilmeisesti nahkainen tai keinonahkainen takki.

Poliisi on kiinnostunut kaikista tapaukseen liittyvistä havainnoista. Niistä voi ilmoittaa Tampereen poliisille numeroon 0718 745 800 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet@tampere.poliisi.fi.

Lähde

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se on,tähän maahan nykyään pääsee pesimään roistot maailman ääristä.Me elätämme niitä ja näin ne palkitsevat.