15.3.08

Aamulehti 15.3.2008

Nuorten miesten jengi ryöstelee Tampereen keskustassa

Tampereen keskustassa saattaa olla vaarallista liikkua ainakin yksinään aamuyöllä. Tällä viikolla ainakin kahtena yönä on ryöstetty nuorehko yksin liikkunut mies. Molemmissa tapauksissa uhria on ensin pahoinpidelty ja sitten viety tavarat.

Perjantaiaamuna kello neljän aikaan Ravintola Jalopenon kohdalla kävi parikymppiseltä näyttävä kolmen miehen porukka yksin liikkuneen miehen kimppuun. He pahoinpitelivät uhriaan vartaloon, potkivat häntä ja lopuksi ottivat repun, jossa oli muun muassa lompakko, puhelin ja passi ja lähtivät juokseman rautatieaseman suuntaan.

Uhrin havaintojen mukaan ryöstäjät olivat 170 - 180 -senttiä pitkiä ja näyttivät ulkomaalaisilta.

Lauantaiaamuna kello 5.40 aikaan vastaavanlaisen hyökkäyksen kohteeksi joutui mies Hämeenkadulla sijaitsevan Ravintola Emman kohdalla. Ravintolasta yksin tulleen miehen kimppuun hyökkäsi jälleen parikymppisiltä näyttävä usean miehen porukka. He pahoinpitelivät uhriansa ja veivät kännykän ja lompakon. Ryöstäjät olivat noin 180-senttisiä ja tummatukkaisia.

- Näyttää siltä, että Hämeenkadulla liikkuu jengi, tai useampia, joka ryöstelee työkseen, sanoo rikoskomisario Jari Luoto. Hän muistuttaa useista muista Hämeenkadulla aseman lähellä, myös päivällä, tehdyistä ryöstöistä, joissa iäkkäiltä naisilta on viety lompakoita.

Silminnäkijät voivat ilmoittaa havainnoistaan poliisille puhelin 071 8745 800.

Lähde

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkäsmaalainen se Jokelan murhaaja olikaan? En nyt tahdo muistaa

Yksittäistapaus tietenkin

Monikulttuuri kirjoitti...

Ylläpidon tietojen mukaan Jokelan murhaaja Pekka-Eric Auvinen oli suomalainen.

Anonyymi kirjoitti...

Joku voisi siis päätellä, etteivät maahanmuuttajat olekaan tuoneet rikollisuutta Suomeen. Voisi jopa väittää että meillä on vakavampiakin ongelmia kuin tarkoin seulottu ja minimaalisen osan väestöstämme muodostama ulkomaalaisväestö.

Monikulttuuri kirjoitti...

Onko anonyymi kuullut jonkun sanoneen, että maahanmuuttajat olisivat tuoneet rikollisuuden Suomeen?

Mikäli kyllä, ylläpito ottaisi mielellään vastaan lähdetiedot näin hassuun väitteeseen.