31.8.07

Helsingin Sanomat 31.8.2007

Miestä puukotettiin Mikonkadulla torstai-iltana

Nuori mies sai puukosta Helsingin Mikonkadulla ravintola Eatzin edustalla myöhään torstai-iltana. 22-vuotias mies oli illalla asiakkaana On The Rocks -ravintolassa Mikonkadulla.

Samassa ravintolassa oli asiakkaana kaksi ilmeisesti somalialaistaustaista nuorta miestä, jotka oli samana iltana poistettu toisesta läheisestä ravintolasta aggressiivisen käytöksen takia, poliisi kertoo.

22-vuotias tuli ravintolasta ulos hieman kello 23 jälkeen ja joutui tuntemattomasta syystä tappeluun mieskaksikon kanssa. Toinen miehistä löi 22-vuotiasta muutamia kertoja teräaseella ylävartalon alueelle. Puukotuksen jälkeen kaksikko poistui paikalta Kaisaniemen suuntaan.

Uhri on edelleen sairaalahoidossa. Poliisin tietojen mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi kaipaa tietoja ja vihjeitä syylliseksi epäillyistä jnuorukaisista. Puukottajan yllä oli musta tai tumma nahkatakki, jonka selässä oli numero 08. Miehellä oli päässään beige lippalakki ja vaaleat housut. Mies oli ruumiinrakenteeltaan hoikka.

Toisella tappeluun osallistuneella oli yllään takki, jossa on Oilers -logo. Tappelun nähneen henkilön mukaan toisella tummaihoisella miehellä on harva parta ja huonot hampaat.

Juttua tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi pyytää kaksikon tunnistavia tai asiasta muuten tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon (09) 189 5355 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon (09) 189 4002.

Lähde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1432416

Anonyymi kirjoitti...

Turun Sanomat, kotimaa:
Mopo ryöstettiin väkivaltaisesti Littoisissa

Mopolla ajaneen pojan kulkupeli varastettiin väkivaltaa käyttäen Vanhan Littoistentien ja Littoistentien risteyksessä puoliltä öin perjantaina. Viidestä kuuteen huonoa suomea puhuvaa tummahkoihoista miestä pysäytti pojan laudalla lyöden ja vei tämän mopon. Poika loukkasi kylkensä ja meni lauantaina tarkistuttamaan vammansa lääkäriin.
Julkaistu 1.9.2007 9:58:00