29.8.07

Iltalehti 29.8.2007

Sulhasen yliajaja tärveli naima-aikeet

Suunnitelmat naimisiinmenosta saivat ikävän lopun Espoossa kesäkuun lopulla. Sulhasen päälle ajoi auto sellaisella vauhdilla, että kännykkä rikkoontui ja juhlapuku turmeltui. Häät peruuntuivat siinä rytäkässä. Lähellä myös oli, ettei henki lähtenyt.

Syyttäjä Markku Ahonen on nostanut sulhasen ystävää vastaan syytteen muun muassa laittomasta uhkauksesta ja tapon yrityksestä. Ahosen mukaan ystävämies ajoi sulhasen päälle tahallaan suuressa mustasukkaisuuspuuskassa.

Tilanne sai alkunsa Tapiolan maistraatin pihalla, jonne sulhanen oli pysäköimässä autoaan. Ahosen mukaan uhrin ystävä tuli auton ulkopuolelle uhkailemaan ja täräytti nyrkillä sivulasista läpi.

Tämän jälkeen tekijä poistui, mutta sulhanen paineli perässä ja yritti estää poistumisen seisomalla toverinsa auton edessä. Ahonen sanoo, että uhri soitti paikalle poliiseja, kun ystävä lähtikin kiihdyttämään ja osui sulhaseen. Uhri kertoo kaatuneensa osuman voimasta ja raahautui kymmenen metriä. Ahonen päätti syyttää ystävämiestä tapon yrityksestä, koska hän katsoo tämän uhkailleen sulhasta jo aiemmin.

Yliajaja haaveili morsiamesta

Sulhanen kertoi esitutkinnassa, että hänen ystävänään pitämänsä mies haaveili niin kiihkeästi morsiamesta, että uhkasi tappaa sulhasen sen vuoksi. Uhrin mukaan hänen toverinsa oli soitellut puheluita, joissa hän oli sanonut hengen lähtevän. Lisäksi sulhanen kertoi, että hänen ystävänsä oli ilmoittanut puhelimessa ottavansa omakseen morsiamen, joka on kotimaassaan tunnettu tähti ja laulaja. Syytetty kiistää soittaneensa uhkailuja tai ajaneensa sulhasen päälle.

Ahonen vaatii syytetylle vähintään neljä vuotta ehdotonta vankeutta.

Jupakan käsittelyn piti alkaa Espoon käräjäoikeudessa keskiviikkona, mutta syytetty ei ilmaantunut paikalle. Käsittelyä yritetään uudestaan marraskuussa.

Lähde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kouvolan Kiina-keskus KRP:n tarkkailussa

Anonyymi kirjoitti...

"Lisäksi sulhanen kertoi, että hänen ystävänsä oli ilmoittanut puhelimessa ottavansa omakseen morsiamen, joka on kotimaassaan tunnettu tähti ja laulaja."

Juuri tuo teksti oli lehdissä. Jos olisimme übersensitiivisiä monikultturisteja näkisimme tekstin varmaan kiihottavana. Linjahan näyttää olevan lehdissä, että rikosuutisissa etnisyys jätetään mainitsematta. Tuo lause paljasti kyseessä olevan huutavan työvoimapulan paikkaajan, joka hoitaa meitä, kun me joskus olemme vanhoja.