24.8.07

Ilta-Sanomat 24.8.2007

Kahta naista puukotettiin ratikkapysäkillä

Mies puukotti kahta naista hedelmäveitsellä raitiovaunupysäkillä keskellä päivää tänään Helsingin Viiskulmassa puoli kahdentoista aikaan. Toista naista mies puukotti kaulaan ja toista ylävartaloon. Naiset ovat iältään noin 30-vuotiaita.

Ulkomaalainen mies saatiin tekopaikalta kiinni.

Naisten vammat eivät ole alustavan tiedon mukaan hengenvaarallisia. Tämänhetkisen tiedon mukaan naiset valikoituivat aivan sattumalta miehen uhriksi. Kumpikaan nainen ei tuntenut toisiaan eikä mies tuntenut puukottamiaan naisia.

Mies puukotti naisia ilmeisesti nopeasti peräjälkeen raitiovaunupysäkin tuntumassa.

Mies on poliisin suojissa. Helsingin väkivaltarikosyksikkö tutkii tapausta kahtena törkeänä pahoinpitelynä.

Paikalle osuneen miehen mukaan ambulanssimiehet hoitivat kaulaan puukotettua naista suhteellisen kauan ennen kuin vievät hänet ambulanssilla pois.

- Naisen kaula oli teipattu ja siinä oli kaksi tippapulloa. Näin kuinka poliisit taluttivat parrakkaan miehen autoon, silminnäkijä kertoi.

Lähde

Vrt. Helsingin Sanomien uutinen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Klo 17.47 Helsingin sanomat päivitti juttua niin, että tekijän ulkomaalaisuutta ei enää peitellä. Hesari taitaa joutua pikku hiljaa luopumaan tuosta sensuurista, koska muut uutismediat eivät enää sitä tee.

psykcqgho kirjoitti...

HyySäri luopuu sensuuristaan tapaus kerrallaan, yritettyään ensin pimittää syyllisen. Lehden uskottavuus on tullut tiensä päähän ja aikaa sitten. Journalismi rämpii pohjamudissa.