24.4.08

Savon Sanomat 24.4.2008

Pariskunta ryövännyt liikkeitä Savossa

Ulkomaalainen pariskunta vorosi yritysten rahavaroja ja omaisuutta kolmella savolaisella paikkakunnalla torstaina. Ryöstöt tehtiin keskellä kirkasta päivää.

Varkaat kävivät anastamassa käteiskassan torikauppiaalta Pieksämäellä yhden aikaan iltapäivällä. Tämän jälkeen pariskunta ryöväsi rahaa ja tavaraa varkautelaisesta liikkeestä. Viimeisin havainto rosvoista on kuuden aikaan, kun he ryöstivät suonenjokelaisen kukkakaupan kassan.

Rikoksen tekotapa on ollut samanlainen eri paikkakunnilla. Nainen on kiinnittänyt myyjän huomion ja sillä välin mies on anastanut rahaa tai tavaraa.

Myös tuntomerkit ovat samat kaikissa tekopaikoissa. Mies ja nainen ovat hyvin huolitellun näköisiä ja iältään noin 30-vuotiaita. Nainen on noin 160 cm pitkä, hoikka ja ristiverinen. Hänellä on ollut päällään farkut ja beige takki. Miehen päässä on ollut lierihattu.

Poliisi epäilee parin rötöstelleen myös Keski-Suomessa Joutsassa aamulla ennen Savoon saapumistaan. Koska varkaudet ovat sattuneet samana päivänä, on voroilla allaan jokin kulkuneuvo. Ajoneuvosta ei ole vielä saatu tuntomerkkejä.

Lähde

Ei kommentteja: