20.6.05

Kaleva.plus.oulu 20.6.2005

Törkeä raiskaus Oulussa

31-vuotias nainen raiskattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä yksityisasunnossa Oulussa. Poliisi on pidättänyt syyllisiksi epäiltyinä kolme miestä.

Pidätetyt 19-, 26- ja 29 -vuotiaat miehet ovat kotoisin Afrikasta, tutkinnanjohtaja Kari Rantanen Oulun poliisista kertoo.

Ravintolaillan jälkeen oululaisnainen huomasi olevansa vieraassa asunnossa. Siellä hänet pahoinpideltiin ja raiskattiin useaan kertaan.

Raiskaukset tapahtuivat lauantain puolella kello 2:n ja 9.40:n välisenä aikana. Poliisi pääsi mieskolmikon jäljille, kun nainen onnistui pakenemaan asunnosta ikkunan kautta ja hälytti apua.

Pidätettyjä miehiä koskeva vangitsemisvaatimus on jätetty Oulun käräjäoikeudelle. Poliisi vaatii miehiä vangittaviksi todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Lähde

6 kommenttia:

Monikulttuuri kirjoitti...

Kerropa, Sherlock, olisiko tämä rikos tapahtunut ilman tekijöitään?

Junakohtaus kirjoitti...

Kyllä, kirvestä tulee ja nappia niskaan. Meillä päin ei ole pruukattu syyttää uhria rikoksesta.

yhtä hyvin kuitenkin tämä joukkoraiskaus olisi voinnut tapahtua kokonaan suomalaisissa merkeissä.

Vaan kun ei tapahtunut.

Monikulttuuri kirjoitti...

Kuten toisaallakin sanoin, rauhanturvaajien toilailujen seuranta ei ole tämän toimituskunnan sydäntä lähellä.

Lupaamme linkittää, mikäli koet asian niin tärkeäksi, että todella perustat saitin.

Monikulttuuri kirjoitti...

Luonnollisesti järjen käyttö on sallittua, mutta mitä ihmettä yrität tällä sanoa?

Ajatus, että et pidä afroa täysin vastuullisena aikuisena, on ainakin inhottavan lähellä kun tuota lukee.

Monikulttuuri kirjoitti...

Terminologisesti olisi tietysti yksinkertaisinta, kun voisi ihan vain sanoa "neekeri", mutta siinä sanassa on kyllä minunkin (loppu toimituskunta ei ehkä ole samaa mieltä; käyt toistaiseksi keskustelua yhden ja saman ihmisen kanssa, kerromme sitten kun ääniä tulee kuoroon lisää, pojat ovat toistaiseksi tyytyneet vain lisäämään päivityksiä ja minä vastaan tästä rupattelupuolesta) mielestäni sillä sanalla on tietty historiallinen painolastinsa ja siksi on mukavampaa sanoa jotain muuta.

Niin, Hesari pruukaa jättää pois tuommoiset yleensä. Varmasti niillä on syynsä ja tulkitsenko oikein, että sinusta on parempi niin?

Minusta ei ole. Etnistä konfliktia ei sillä pyyhkäistä pois, että siitä ei suostuta puhumaan.

Sitä meinasin sillä vastuullisuudella, että kummasti tuossa kaikesta huolimatta näkyy vastuu tapahtuneesta kallistuvan uhrin suuntaan. Ihmettelen sitä suuresti enkä pienessä päässäni keksi oikein muuta selitysmallia kuin että sinun mielestäsi tytön olisi pitänyt tietää mitä siitä seuraa, kun lähtee kolmen ulkkarin matkaan, mikä puolestaan on tasan sama iljettävä perustelu, jolla muuan pohjoisafrikan pizzamies (pistän lähteen tiskiin jos se arkistosta löytyy) puolusteli itseään oikeudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaat ystävät! haluan vain kertoa,kun nämä mustat repivät minut autoon kadulta kyse ei ollut vapaehtoisuudesta, eikä halukkuudesta. Se että heräsin raiskaukseen ja taisteltuani, huomasin etteivät voimani riittäneet taistelemaan (sillä hetkellä,kolmas soitettin myöhemmin paikalle) kahta vastaan.Kyseisiin kommentteihin sanoisin että, mikään koko tapahtumasta ei ollut vapaaehtoista, vaan taistelin hengestäni tuntien ajan rukoilen armoa, jota ei annettu!!! PÄÄSIN PAKOON!!!