20.6.05

Kaleva.plus.oulu 20.6.2005

Törkeä raiskaus Oulussa

31-vuotias nainen raiskattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä yksityisasunnossa Oulussa. Poliisi on pidättänyt syyllisiksi epäiltyinä kolme miestä.

Pidätetyt 19-, 26- ja 29 -vuotiaat miehet ovat kotoisin Afrikasta, tutkinnanjohtaja Kari Rantanen Oulun poliisista kertoo.

Ravintolaillan jälkeen oululaisnainen huomasi olevansa vieraassa asunnossa. Siellä hänet pahoinpideltiin ja raiskattiin useaan kertaan.

Raiskaukset tapahtuivat lauantain puolella kello 2:n ja 9.40:n välisenä aikana. Poliisi pääsi mieskolmikon jäljille, kun nainen onnistui pakenemaan asunnosta ikkunan kautta ja hälytti apua.

Pidätettyjä miehiä koskeva vangitsemisvaatimus on jätetty Oulun käräjäoikeudelle. Poliisi vaatii miehiä vangittaviksi todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Lähde

11 kommenttia:

monikko kirjoitti...

Oikeus on tapahtunut, minä vielä rankaisisin miehiä oman kulttuurinsa mukaisesti (jos saisin päättää), jos ovat muslimeita, niin nirri pois vaan kivittämällä...tai kuohittavaksi ja sitten kotimaahansa

Laajasalossa suomalaismies tappoi suomalaisen naisen sukupuoliyhdynnän jälkeen, teräaseella, jonka jälkeen vielä häpäisi kuolleen ruumiin...

Yhteisiä piirteitä eri kansakuntien välillä on paljon, rikollisuus näistä yksi vankimpia. Rikollinen mieli asustaa kaikkialla, moraalittomuus ja laittomuus kitketään vain lailla ja järjestyksenpidolla (ja sekään ei estä rikoksia tapahtumasta).

Monikulttuuri kirjoitti...

Kerropa, Sherlock, olisiko tämä rikos tapahtunut ilman tekijöitään?

monikko kirjoitti...

Toisaalta, hyvä Holmes, (vaikka nyt tiedän, että moni heittää kirveellä) miksi joku nainen voi olla niin typerä, että lähtee kolmen muukalaisen mukaan "jatkoille". Kyllä jokaisella naisella (kuten miehelläkin) pitää olla joku itsesuojeluvaisto tai itsekritiikki sen suhteen mitä tekee. Sama taphatuisi minulle, jos lähtisin laitaporukan kantakuppilaan, voisin löytyä ratappihalta seuraavana aamuna (väkivalta liittyy todennäköisyyksiin (paikka, aika, tietyt ihmiset), jota voi välttää, niin miehet kuin naisetkin). Olisiko rikosta tapahtunut ilman uhria, no raiskaus on raiskaus, yhtä hyvin kuitenkin tämä joukkoraiskaus olisi voinnut tapahtua kokonaan suomalaisissa merkeissä. Lopuksi ei tekijöitä varmasti suosita muukalaisuutensa takia, jos kakkua tulee, niin linnassa voi olla aika tukalat paikat (vaikka luulenkin, että rikolliset luovat yhä pahempia suhteita keskenään. Linnasta vapautuu siis kovempia rikollisia, kuin alkujaan joutuneet. Ehkä maasta karkoitus tällaiseen rikokseen syyllistyneen kohdalla toimisi hyvänä esimerkkinä tai pienenä peloitteena vastaavaan taipuvaisille).

Junakohtaus kirjoitti...

Kyllä, kirvestä tulee ja nappia niskaan. Meillä päin ei ole pruukattu syyttää uhria rikoksesta.

yhtä hyvin kuitenkin tämä joukkoraiskaus olisi voinnut tapahtua kokonaan suomalaisissa merkeissä.

Vaan kun ei tapahtunut.

the_pemmi kirjoitti...

Ehdottaisin myös saitin perustamista, joka keskittyisi yk:n rauhanturvaajiin ja heidän iltaisiin toimiinsa kolmannen maailman maissa.Kyllä tämä meidän puhdas arjalainen kansa pitää maailmaa tasapainossa -ja ennen kaikkea turvassa.

Monikulttuuri kirjoitti...

Kuten toisaallakin sanoin, rauhanturvaajien toilailujen seuranta ei ole tämän toimituskunnan sydäntä lähellä.

Lupaamme linkittää, mikäli koet asian niin tärkeäksi, että todella perustat saitin.

monikko kirjoitti...

Otetaan esimerkki. Juon itseni sen tuhannen humalaan ja lähden prostituutsionin seurassa hämärälle kujalle aikeenani pienet tsembalot. Kujalla odottaa pari sänkipäistä itämaffian poikaa. Herään seuraavana aamuna kujalla hampaat rotvalin reunalla, jalassa vain kalsongit. Olen uhri, mutta samalla voin toki syyttää itseäni. Terve itsekritiikki ja itsesuojeluvaisto estää huomattavan paljon rikollisuutta, itsensä altistaminen olosuhteille, jossa voi joutua rikoksen uhriksi on vaan tyhmää. Tämä kuitenkaan ei tarkoita, että rikolliset pitäisi päästää kuin koira veräjästä. Rikos on tapahtunut ja rikollisille pitää antaa siitä kuuluva rangaistus, tässä ko. tapauksessa mieluiten kovennettuna, sentään kolme äijää.Takavuosina tapahtui muistaakseni Malmilla raiskaus, jossa kolme afrikan miestä raiskasi äidin, joka kulki vauva vaunuissa kotiinsa (se on jo huomattavasti asteeltaan kovempaa kamaa). Raiskauksissa ja niistä langetettavissa tuomioissa voi oheisen kaltainen tilanne muuttaa tapahtumien kulkua ja lopussa uhri joutuukin huomaamaan kuinka hän itse on provosoinnut tilannetta tai jopa osallistunut aktiin jossain määrin. Ruotsissahan oli vastaava tapaus, jossa miehet lopulta vapautettiin raiskaussyytteestä (minun mielipiteeni on, että miehet ansaitsisivat todellakin rangaistuksen, hehän käyttivät ns. tilaisuutta hyväkseen, joka jo on mielestäni rikokseen verrattavissa).

Monikulttuuri kirjoitti...

Luonnollisesti järjen käyttö on sallittua, mutta mitä ihmettä yrität tällä sanoa?

Ajatus, että et pidä afroa täysin vastuullisena aikuisena, on ainakin inhottavan lähellä kun tuota lukee.

monikko kirjoitti...

Afrikassa asustelee myös paljon muita kuin afroja, Suomessa heitä edustavat Pohjois-Afrikan arabit.

Tähän raiskausuutiseen lisäyksenä se, että sama uutinen Hesarissa oli jättänyt saan Afrikkalainen kokonaan pois uutisestaan.

Ettenkö pidä afroa vastuullisena,mistä päätelleen, ei ainakaan kommenteistani päätellen. Korostan nimenomaan vastuuta, jokainen on vastuussa omista teoistaan, myös tuo onneton tyttönen (hänen rangaistuksensa oli saada kolmelta muukalaiselta moloa, ehkä tämä oppi oli haettava kantapään kautta).Mutta sama juttu on tapahtunut kyllä myös lukemattomia kertoja myös supisuomalaisen jätkäporukan otaessa lärvit olevan naikkosen kyytiinsä.

Monikulttuuri kirjoitti...

Terminologisesti olisi tietysti yksinkertaisinta, kun voisi ihan vain sanoa "neekeri", mutta siinä sanassa on kyllä minunkin (loppu toimituskunta ei ehkä ole samaa mieltä; käyt toistaiseksi keskustelua yhden ja saman ihmisen kanssa, kerromme sitten kun ääniä tulee kuoroon lisää, pojat ovat toistaiseksi tyytyneet vain lisäämään päivityksiä ja minä vastaan tästä rupattelupuolesta) mielestäni sillä sanalla on tietty historiallinen painolastinsa ja siksi on mukavampaa sanoa jotain muuta.

Niin, Hesari pruukaa jättää pois tuommoiset yleensä. Varmasti niillä on syynsä ja tulkitsenko oikein, että sinusta on parempi niin?

Minusta ei ole. Etnistä konfliktia ei sillä pyyhkäistä pois, että siitä ei suostuta puhumaan.

Sitä meinasin sillä vastuullisuudella, että kummasti tuossa kaikesta huolimatta näkyy vastuu tapahtuneesta kallistuvan uhrin suuntaan. Ihmettelen sitä suuresti enkä pienessä päässäni keksi oikein muuta selitysmallia kuin että sinun mielestäsi tytön olisi pitänyt tietää mitä siitä seuraa, kun lähtee kolmen ulkkarin matkaan, mikä puolestaan on tasan sama iljettävä perustelu, jolla muuan pohjoisafrikan pizzamies (pistän lähteen tiskiin jos se arkistosta löytyy) puolusteli itseään oikeudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaat ystävät! haluan vain kertoa,kun nämä mustat repivät minut autoon kadulta kyse ei ollut vapaehtoisuudesta, eikä halukkuudesta. Se että heräsin raiskaukseen ja taisteltuani, huomasin etteivät voimani riittäneet taistelemaan (sillä hetkellä,kolmas soitettin myöhemmin paikalle) kahta vastaan.Kyseisiin kommentteihin sanoisin että, mikään koko tapahtumasta ei ollut vapaaehtoista, vaan taistelin hengestäni tuntien ajan rukoilen armoa, jota ei annettu!!! PÄÄSIN PAKOON!!!