18.6.05

Helsinginsanomat 18.6.2005

Helsingin Sanomat kirjoittaa paperiversiossa sivulla C 7:

Nuorta miestä lyötiin tappelussa rikkinäisellä pullolla selkään Kaisaniemen puistossa perjantai-iltapäivällä.

Poliisin mukaan kaksi nuorta miestä aloitti tappelun tuntemattomasta syystä Kaisaniemen puiston koripallokentällä. Molemmat osapuolet saivat tappelussa vammoja. Tappelu päättyi, kun toinen mies sai rikkinäisestä pullosta pahan iskun selkäänsä.

(...)

Toimituskunnan arvaus on, Kaisaniemen ja Helsingin todellisuus tietäen, että tappelijat eivät välttämättä olleet abosuomalaisia. Paremmin tietäviltä toki otetaan korjauksia vastaan.

4 kommenttia:

monikko kirjoitti...

Eikö teillä ollut ekassa postauksessa maininta, että kirjoitatte totuudesta ja vain totuudesta, linja lipsuu jo toisessa postauksessa (bbc:n uutisesta ei mitenkään tullut ilmi, että ryövärit olisivat olleet maahanmuuttajia). Teidän bloginne on populistinen ja tarkoitusperänne teille itsellennekin tuntemattomia, mutta jos joku haluaa tuhlata aikaansa... Veikkaan tälle blogille aika lyhyttä tulevaisuutta, jos jaksatte, niin hyvä, taidan olla ainoa kommnetaattorinne....

Monikulttuuri kirjoitti...

1) Mikä on arvausta, on sitä julkilausutusti.

2) Mene Kaisikseen katsomaan.

3) Veikkaa sinä mitä veikkaat.

monikko kirjoitti...

1) vaikka toisin alussa lupasitte

2) meneminen ja katsominen ei muuta totuutta, sitä paitsi Kaisishan on ollut sitä jo vuosikymmenet (muistan omasta nuoruudestakin, kun siellä joskus pyörin myöskin), ehkä tekijöiden kansallisuus on monipuolistunut viimesiten vuosien saatossa.

3) minä veikkaan lähinnä veikkauksen pelejä ja joskus jotakjin muutakin.

Yhä edelleen jään odottamaan jotakin konkreettisempaa, muun muuassa minkä haluaisitte olevan toisin, miten itse muuttaisitte tätä vallitsevaa todellisuutta.

Kertomanne "tosiuutiset" ovat yksi osa elämää, vaikka täällä ei olisi ainuttakaan muukalaista. Rikollisuudestahan noissa on kysymys, joku tekee aina ne "tekemättömät" rikokset, tässä kohden pitäisi taistoa käydä rikollisuutta kohtaan. Hyvin tiedetään myös muista kansallisuuksista, että jotkut ovat alttiita rikollisuudelle, eivät kaikki. Kyseessä on kuitenkin murto-osa kunkin kansallisuuden väestöstä, joka tekee rikoksia, useasti (juuri nämä Kaisiksen vastaavat) vieläpä pieni ydinporukka (joka vastaa kaikista ko. kansallisuuden tekemistä rikoksista).

Jos haluatte purkaa monikulttuurisuutta, niin miten toimitaan, kenestä aloitatte..?

Monikulttuuri kirjoitti...

Tämän blogin tarkoitus ei ole esittää rakentavia vaihtoehtoja, itse asiassa ei mitään vaihtoehtoja.

Tämän blogin tarkoitus on näyttää missä mennään, ei enempää eikä vähempää, ja sekin vain negatiivisten piirteiden osalta. Jokainen halukas voi ryhtyä esim. listaamaan positiivisia piirteitä tai esittämään rakentavia vaihtoehtoja millä foorumilla tahtoo.

Toimituskunnan vakaumus on, että julkilausutusti arvauksena esitetty arvaus ei riko sitä periaatetta, että faktoja ei vedetä omasta hatusta.