15.6.05

Helsingin Sanomat 15.6.2005

Helsinki. 37-vuotias helsinkiläismies on saanut kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistuksen useista seksuaalirikoksista. Tuomio tuli vuosina 2000–2001 tehdyistä raiskauksesta ja kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joista yhden oikeus luokitteli törkeäksi.

Tuomitun Ayman Eltaibin todettiin syyllistyneen myös pahoinpitelyyn ja rattijuopumukseen. Helsingin hovioikeus päätyi pitämään ennallaan Helsingin käräjäoikeuden rikoksista antaman tuomion.

Tuomiolauselman perusteella jutussa on ollut neljä asianomistajaa eli uhria. Kaikki tiedot teoista jäävät kuitenkin pimentoon, koska oikeuskäsittely käytiin suljetuin ovin ja oikeus määräsi tuomion salaiseksi 20 vuodeksi.

Lähde.

7 kommenttia:

monikko kirjoitti...

Tuota noin, ei kai pedofilialla ja muutenkaan seksuaalirikoksilla ole mitään korrelaatiota monikulttuurisuuden kanssa. Pedofilia luokitellaan kansainvälisessä tautiluokituksessa (ICD-10) sairaudeksi. Seksuaalirikoksia on ollut Suomessa ja tulee olemaan myös ilman syntyperäisiä ulkomaalaisia. Koeta teroittaa kynääsi, jos haluat jotenkin kritisoida monikulttuurisuutta Suomessa. Mainitsemasi rikos on olemassa, mutta sen yhteys monikulttuurisuuteen on vähintäänkin käyttökelvoton. Ethän unohda jammu-setää ja näitä Thaimaassa satoja lapsia hyväksikäyttäneitä miehiä, toivottavasti meitä suomalaisia ei maailmalla leimata heidän kauttaan pedofiileiksi noin yleensä (kuten sinä teet postauksessasi). Tsemppiä !

Monikulttuuri kirjoitti...

Monikko hyvä,

näitä rikoksia ei olisi tapahtunut, jos niiden tekijä ei olisi täällä ollut niitä tekemässä.

Montako kertaa olet innostunut puhumaan suomalaisten pedofiilien puolesta, koska osataan sitä muuallakin?

Monikulttuuri kirjoitti...

Ja vielä:

en halua kritisoida monikulttuurisuutta, vaan listata pitkää listaa siitä, mitä se käytännössä on. Kukin kritisoikoon tykönään tai olkoon kritisoimatta.

monikko kirjoitti...

Juuri sitä penäsinkin, onko se monikulttuurisuutta, että joku ulkomaanelävä raiskaa jonkun. Kyseessä on raiskaus, jossa tekijä on ulkomaanelävä ja uhri kuka tahansa nainen tai lapsi tai... Kyseessä on sairaus ja rikos, sinun siis pitäisi otsikoida blogisi rikosblogiksi ei monikulttuuriksi.

Jos joku jossakin, vaikkapa Thaimaassa yleistää kaikki suomalaiset turistit pedofiileiksi ja seksituristeiksi, niin onko se sinun mielestäsi paikkansa pitävä yleistys ?

Raiskaus on kultuurista riippumaton asia, raiskaus on kaikkialla maailmassa raiskaus. Raiskauksiin suhtautuminen vaihtelee maasta toiseen hieman, mutta epäilen, että kaikkialla se on rikoslain tai lain mukaan rikos, josta on säädetty rangaistus.

Jään odottamaan niitä muita, muunlaisia uutisia monikulttuurisuudesta, vai edustaako sinulle vain nämä rikosuutiset monikulttuurisuutta.

Se on minulle aivan sama millä mielellä olet liikenteessä, mutta totuutta on monenlaista, totuudesta voi valita oman puolensa, vaikka sanookin kertovansa vain ja ainoastaan totuuden. En itsekään ole mikään pro monikulttuurisuutta edustava henkilö, mutta oikeuden ja totuuden nimissä harrastan hivenen laajemmalla sektorilla asioiden tarkastelua.

Tässä pikaisesti yksi esimerkki: minulle annetaan tehtävä, minun on mainittava kymmenen nyt mieleeni tulevaa asiaa, jotka liittyvät monikulttuurisuuteen, ok, vastaan.

1. pizza tai muu etninen ruoka
2. suomalais-ulkomaalaiset avioliitot
3. musiikki
4. mustalaiset tai hienommin sanottuna romanit
5. matkustelu eri kulttuurien alueella
6. jotkut ulkomaalaiset ystävät
7. elokuvat, dokumentit
8. jenkkilät, ruotsi
9. globaalitalous
10. erilaisuuden hyväksyminen ympäristössään

Nämä edellä mainitut asiat tuli siis päähäni spontaanisti. En ymmärrä miksi joillekin monikulttuurisuus merkitsee aina vain negatiivisia asioita. Fiksu ei kiellä asioita, mutta näkee myös muuta kuin negatiivisuutta ympärillään.

Monikulttuuri kirjoitti...

Myönteisistä puolista puhutaan muualla tarpeeksi.

Tämä blogi on kriittisen näkökulman areena. Toimituspolitiikka nojaa siihen havaintoon, että monikultuuristumisen huonoista puolista ei paljoja puhuta.

Anonyymi kirjoitti...

Luulisin, että tämä blogi pikemminkin vihjaa, että samanlaisesta raiskauksesta pitäisi seurata kaikille samanlainen rangaistus, mutta nyt näin ei sitten kai tapahdu.

En minäkään ymmärrä monikon(kaan) jorinoita, mutta onko tämän blogin peruseetos mainitsemani vai jokin muu?

Monikulttuuri kirjoitti...

Emme väitä, että suomalaisissa tuomioistuimissa jaettaisiin pigmenttialennuksia kenellekään, pikemminkin luultavaa on pigmenttikovennus, mutta noista ei voi sanoa mitään ilman oikeaa tietoa.

Tämän blogin peruseetos on tavattoman paljon yksinkertaisempi juttu.

Koko homman idea on ihan vain näyttää, miten julman paljon MoKu-ikävää tässäkin maassa tapahtuu koko ajan. Ei siinä mitään sen kummempaa ole. Vain pitkä lista tapahtumia ajassa, kasattuna yhteen paikkaan näytille. Jokainen voi sitten muodostaa mielipiteitä vapaasti.