30.6.05

Helsingin Sanomat 30.6. 2005

Poliisi etsii ampujaksi epäiltyä Tampereella

Tampere. Poliisi etsii Tampereella vaarallista miestä, jonka epäillään ampuneen päivällä kahta ihmistä Hatanpään alueella. Miehellä voi olla mukanaan käsiase.

Välikohtaus tapahtui osoitteessa Hatanpään valtatie 42. Poliisin mukaan epäilty on vaarallinen. Hänestä pyydetään havaintoja hätänumeroon 112.

Poliisi julkisti myös miehen tuntomerkit. Hän on aasialainen, tukevarakenteinen ja noin 40-vuotias. Mies on noin 180 senttimetriä pitkä, ja hänellä on tummat housut ja tumma pikkutakki.

Lähde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101980075850

lehtoseppo kirjoitti...

Haluaisin herättää oikeuspoliittista keskustelua alkuperäkansojen
oikeuksista tänä kansainvaellusten aikana minä maastamme meinataan tehdä Afrikan sivukylä bongorumpujen hakatessa tahtia valkoisen väen nitistämiseksi niin aineellisesti kuin henkisesti, kuten on tehty ex-Rhodesiassa ja E-Afrikassa.

Uutiskuvista olemme nähneet kuinka valkoisten talot palavat ja EU:sta alkaen tukea virtaa ex-Rhodesian neekeridiktaattori Mugaben terrorin takia nälkiintyvälle kansalle, mikä on neekerihallintonsa aikana joutunut isompaan kurjuuteen kuin mitä Ian Smithin hallinto 1960-luvulla edusti.

Luulisi, että Afrikka isompana mantereena kuin Eurooppa kykenisi elättämään olijansa, ettei tartte tunkea neekeripopulaansa meidän kaduille ja kansatalouksiemme tulovirtojamme näivettämään. Monesta asiasta voitaneen sanoa kauniisti, muttei siitä että eurooppalainen valkoinen rotu aiotaan tuhota kuin suomenhevoset 1960-luvulla traktorien tieltä.

Julius Ceasar esimerkki puukotuksestaan on vertaus oikeujärjestelmämme pettävyydestä kuten Juliuksella kävi lähimmäistensä kohdalla

Julius Ceasarin selkäänpuukotus-esimerkki on todella vain esimerkki siitä että ei ole mihinkään luottamista oikeusjärjestelmästämme
alkaen, sillä sinne on pesiytynyt kuin luteita eli omaa kansaansa vihaavia poliittista vainoa ja syrjintää harjoittavia rikollisia.

Viimeaikaiset oikeuskäytännöt näyttävät suuntaa valkoisiin kohdistuvaan aparheidiin vierasperäisten hyväksi, oli alkuasetelma sitten mikä vaan, niin olet automaattisesti syyllinen, koska olet
alkuperäkansaa ja niin ollen rasisti, kun vastapuolena valehteleva
neekeri, afgaani tmv:a.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos voidaan näyttää sinun olevan eri
mieltä kuin virallinen "Suomi": Työministeriö ja SPR:n omaa oksaansa
kasvattavat hyysärit maahanmuuttopolitiikasta, niin olet vapaata riistaa pahoinpitelyille ja solvauksille tai jopa hengenriistolle,
sillä sinä olet automaattisesti konfliktitilanteessa syyllinen jo
olemassaolollasi.

Loogisena kehityksenä odotamme että Tampereen kaupungin katukuvaan
ilmestyvät penkit: Only multiculturelles, only blacks, only coloured people.

Tämä oikeuslaitoksemme on askel rotusortoon koskien alkuperäkansaa
ja se oikeuksia. Odotammeko, että meille käy kuten intiaaneille,
maoreille, tahitilaisille tai tasamania ihmiselle? ... kaikki vain
globalisaation ja halvan työvoima, sekä rotujen sekoituksen nimissä,
jotta markkinat olisivat mahdollisimman laajat ja yhteneväiset?

Oikeusjärjestelmämme selkäänpuukotukset saattanevat kääntyä kuten Juliuksen aikaan pitkään sekaannukseen "smutna" kuten ryssät sanovat, kun yhdenvertaisuus ja tasapuolisuus ovat yhä enempi sananhelinää kuin elävää todellisuutta.

Seppo Lehto Tampere Isänmaan Asiaa http://www.kavkaz.fi sivuilla;)