20.3.09

Vartti 20.3.2009

Huumekauppias pahoinpiteli metromatkustajaa

Huumeiden ostosta kieltäytynyttä miestä pahoinpideltiin metrovaunussa viime viikon torstaina Itäkeskuksen ja Siilitien metroasemien välillä noin kello 21.30.

Mies lähestyi vuonna 1969 syntynyttä miestä ja tarjosi tälle huumeita. Mies kuitenkin kieltäytyi ostamasta, minkä jälkeen huumeita kaupannut löi miestä kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin.

Pahoinpitelijä poistui metrosta Siilitien asemalla.

Lääkäri tutki pahoinpitelyn uhrin. Miehellä todettiin lievä aivotärähdys.

Pahoinpitelystä ja huumeiden myynnistä epäilty mies on noin 30-vuotias ja 170 senttimetriä pitkä tummaihoinen mies, joka oli pukeutunut kirkkaanpunaiseen pipoon ja beigeen takkiin.

Poliisi kaipaa vihjeitä pahoinpitelijästä numeroon 071 877 4002.

Lähde

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tämä liittyy maahanmuuttajiin?

Monikulttuuri kirjoitti...

"...noin 30-vuotias ja 170 senttimetriä pitkä tummaihoinen mies..."

Anonyymi kirjoitti...

2007 Suomen poliisi ja tulli takavarikoivat 5700 kiloa somalien suosimaa KHAT-HUUMETTA! Mikä oli muuten Euroopan ennätys!

Anonyymi kirjoitti...

Tähän ketjuun kaikki ulkomaalaisten tekemät raiskaukset. kopiot+linkit!

1.
Raiskaus Turun seksimessujen jälkeen

TURKU
26. - 27.8.2005 klo 01.00 - 02.00

Turussa neljä viikkoa sitten tapahtunut raiskaus on edelleen selvittämättä. Erotiikkamessuilta poistunut nainen joutui kolmen miehen raiskaamaksi messukeskuksen läheisyydessä.

Nainen poistui messukeskuksesta messujen sulkemisen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello yksi. Taksijono eteni hitaasti ja pissahätä vaivasi. Nainen lähti jonosta ja käveli messukeskuksen portista ulos ja edelleen tien toisella puolen sijaitsevan ruohokentän halki läheiseen metsikköön. Toimitettuaan tarpeensa hän lähti takaisin, mutta matkan teko tyssäsi lyhyeen, kun tien tukki kolme miestä.

Kaksi miehistä kävi naiseen kiinni ja kaatoi tämän maahan. Toinen piti kiinni, kun toinen raiskasi. Kolmas mies katseli tilannetta vierestä vaivaantuneena.

Kahdesta miehestä on tarkat tuntomerkit, koska nainen oli kiinnittänyt miehiin huomioita jo messujen aikana.

Tuntomerkit:

Tekijä:
- n.175 cm
- vartalo tukeva
- hiekan väriset hiukset (taakse vedetyt)
- vasemmassa poskipäässä luomi
- siniharmaat silmät
- valkoinen t-paita
- musta kevyt neuletakki
- tumman siniset farkut


Kiinnipitäjä:
- vartalo hoikka
- pidempi kuin tekijä
- tumman ruskeat lyhyet hiukset
- laajentuneet pupillit

Poliisi kaipaa havaintoja taksijonossa olleilta messuvierailta. Jono oli pitkä ja joku on varmasti havainnut naisen poistumisen jonosta ja ehkä myös sen, kun kolme miestä lähti hänen peräänsä. Poliisi toivoo yhteydenottoa myös kolmannelta mieheltä, joka ei osallistunut väkivaltaan. Nyt olisi tilaisuus puhdistaa omatunto.

Raiskauksen jälkeen nainen palasi taksijonoon. Havainnot siitä ovat myös toivottuja. Yhteyden Turun poliisiin saa sekä sähköpostilla että puhelimitse.

palaute@turku.poliisi.fi
02 - 281 5150

-

2.
Ulkomaalainen, ehkä etelä-eurooppalainen, yritti raiskata naisen Tampereella

--------------------------------------------------------------------------------

Nuori nainen yritettiin raiskata Kalevassa

31.05. - 16:51 (Luotu: 16:05) - Kommentit: 2

Nuori nainen yritettiin raiskata Kalevassa Hippoksenkadun ja uimahallin välisellä kävelysillalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 23 aikaan. Tekijä oli noin 30-vuotias mies. Mies oli 180 senttiä, hoikkavartaloinen ja ulkomaalainen, ehkä etelä-eurooppalainen .

Miehellä oli lyhyet tummat hiukset ja iso nenä. Hän oli pukeutunut t-paitaan sekä huppariin, vaatteissa oli jotain vihreää. Tekijällä oli vaalea lippalakki päässä.

Mahdollisia silminnäkijöitä tai asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Tampereen pääpoliisiasemalle numeroihin 071 874 5800 tai 071 874 5597.
-
3.
http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/tiedotukset.htm

Seuraavassa järkyttäviä otteita poliisin pöytäkirjoista siitä, kun Turusta turvapaikkaa hakenut somalialainen sotilas raiskasi törkeästi veitsellä uhaten Turkulaisen 17 vuotiaan neitsyen! Somali tuomittiin tästä raiskauksesta 1v 8kk vankeuteen! Ensikertalaisena hän istui tuomiostaan vain puolet! Vapauduttaan vankilasta somali raiskasi heti toisena päivänä vähäheikkiläntien kyntöpellolla 13 vuotiaan Turkulaisen tytön -ja jälleen veitsellä uhaten. Tästä raiskauksesta tuli tuomiota vain 2v 3kk! Kenenkähän humanistin huostassa somali mahtaakaan tällä hetkellä paistatella päivää Suomalaisten veronmaksajien kustannuksella?? Arvoisat lukijat! Pysähtykää hetkeksi miettimään!