15.12.08

Helsingin Sanomat 15.12.2008

Antiikkiliike ryöstettiin väkivaltaisesti Helsingin Punavuoressa

Kaksi miestä ryösti punavuorelaisen antiikkiliikkeen maanantaina aamupäivällä. Annankatu 12:ssa sijaitsevasta Old Times -antiikkiliikkeestä vietiin muun muassa erilaisia koruja.

Liikkeeseen tuli kello 11–11.30 kaksi venäjää puhuvaa miestä. Miehet sitoivat liikkeessä työskennelleen 55-vuotiaan miehen ja pahoinpitelivät häntä lyömällä nyrkeillä kasvoihin.


Työntekijä ehti olla jonkin aikaa sidottuna, ennen kuin paikalle tullut asiakas huomasi tapahtuneen. Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon kasvojen vammojen takia.

Ryöstäjät pääsivät pakenemaan eikä poliisi ole tavoittanut heitä etsinnöistä huolimatta. Miesten pakosuunnasta, anastetusta omaisuudesta tai sen määrästä ei ole tarkempaa tietoa.


Molemmat ryöstäjät ovat noin 170–175 senttiä pitkiä ja 35–45-vuotiaita. He eivät olleet naamioituneita. Toinen miehistä on tumma ja tukeva ja hänellä oli päässään sininen pipo. Toisella miehellä oli musta vaatetus. Kaksikolla oli mukanaan yksi tai kaksi suurta mustaa kassia.

Poliisi pyytää tietoja yleisöltä tuntomerkkeihin sopivista miehistä ennen tekoa ja teon jälkeen sekä havaintoja miesten postumissuunnasta. Tiedot voi ilmoittaa numeroon 1895464 ja virka-ajan jälkeen numeroon1894002.

Lähde

Ei kommentteja: