18.6.07

YLE/Turun radio 18.6.2007

14-vuotiaan tytön kimppuun hyökättiin Turussa

Turun poliisi pyytää yleisön havaintoja päällekarkauksesta. Tapaus sattui perjantaiyönä Haritun kaupunginosassa. Rikoksen kohteeksi joutui 14-vuotias tyttö.

Tyttö oli noussut Turun kauppatorilla bussin numero 18 kyytiin kello 23.50. Tytön jälkeen bussiin tuli kolme tummaihoista miestä.

Tyttö ja hänelle entuudestaan tuntemattomista miehistä kaksi jäivät pois bussista Haritun huollon kohdalla Kataraistentien ja Varsinais-Suomenkadun tienoilla.

Bussin lähdettyä pysäkiltä, miehet kävivät tyttöön kiinni ja raahasivat hänet kohti Turunmaankatua. Miehet kaatoivat tytön maahan ja tekivät hänelle seksuaalista väkivaltaa. Päällekarkaus oli ohi varsin nopeasti, koska toinen bussi lähestyi tekopaikkaa ja miehet pakenivat paikalta.

Poliisi etsii teosta epäiltynä kahta miestä. He ovat 18 - 25 -vuotiaita ja mustahiuksisia. Molemmat ovat noin 180 cm pitkiä ja puhuvat murtaen suomea.

Toisella miehellä oli kiharat, olkapäille ulottuvat hiukset ja parta. Hän oli normaalivartaloinen ja pukeutunut keltaiseen takkiin. Toisella miehellä oli tumma takki tai T-paita ja farkut. Mies oli hoikka ja hänellä oli lyhyet hiukset ja parransänkeä.

Poliisi pyytää samassa bussissa olleita tai jotain asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa Turun poliisille numeroon 07187 46805 tai sähköpostilla osoitteeseen: palaute@turku.poliisi.fi

Lähde

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ESS Online 25.6.2007

Mäntsälän surman syynä sukuriidat

25.06.2007 14:20
Vanhat romanisukujen väliset tapahtumat ovat poliisin mukaan syynä nuoren miehen ampumiseen lauantaina Mäntsälässä. Tapausta tutkitaan murhana.

Poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä kolme Ruotsin kansalaista. Miehet otettiin kiinni samana iltana Hyvinkäältä. Pidätetyt ovat 20-, 25- ja 27-vuotiaita.

Henkirikos tapahtui Suurlava-tanssipaikan sisäänkäynnillä lauantai-iltana, jolloin 18-vuotiasta helsinkiläismiestä ammuttiin lähietäisyydeltä rintaan useita kertoja. Uhri menehtyi vammoihinsa tapahtumapaikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Mäntsälän surman syynä sukuriidat

Anonyymi kirjoitti...

Huijari liikkeellä
Valepoliiseja liikkeellä Helsingissä

Anonyymi kirjoitti...

10-vuotiaan kimppuun hyökännyt mielentilatutkimukseen

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi torikauppiasta saa syytteet törkeästä ihmiskaupasta