17.6.07

Iltalehti 17.6.2007

Ravintolanpitäjää puukotettiin Eurajoella

Ravintolan omistajaa puukotettiin liikkeessään sunnuntaina Eurajoella Satakunnassa. Mies sai vakavia vammoja keskipäivällä sattuneessa verityössä.

Vuonna 1968 syntynyt mies tuli auki olleeseen ravintolaan ja meni omistajan kanssa takahuoneeseen. Siellä hän löi omistajaa veitsellä useita kertoja. Sekä puukottaja että vuonna 1980 syntynyt ravintolan omistaja ovat lähtöisin Turkista.

Epäilty jäi kiinni, kun hän ajoi valtatie 8:lla poliisipartiota vastaan. Hän pysäytti autonsa ja antautui. Puukotuksen syystä ei ole vielä tietoa.

Lähde

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200706186251039_uu.shtml

Kulttuuri rikastui jälleen Turussa

Turkulaine kirjoitti...

Sama kuin yllä tarkemmin tiedoin:

14-vuotiaan tytön kimppuun hyökättiin Turussa

Turun poliisi pyytää yleisön havaintoja päällekarkauksesta. Tapaus sattui perjantaiyönä Haritun kaupunginosassa. Rikoksen kohteeksi joutui 14-vuotias tyttö.

Tyttö oli noussut Turun kauppatorilla bussin numero 18 kyytiin kello 23.50. Tytön jälkeen bussiin tuli kolme tummaihoista miestä.

Tyttö ja hänelle entuudestaan tuntemattomista miehistä kaksi jäivät pois bussista Haritun huollon kohdalla Kataraistentien ja Varsinais-Suomenkadun tienoilla.

Bussin lähdettyä pysäkiltä, miehet kävivät tyttöön kiinni ja raahasivat hänet kohti Turunmaankatua. Miehet kaatoivat tytön maahan ja tekivät hänelle seksuaalista väkivaltaa. Päällekarkaus oli ohi varsin nopeasti, koska toinen bussi lähestyi tekopaikkaa ja miehet pakenivat paikalta.

Poliisi etsii teosta epäiltynä kahta miestä. He ovat 18 - 25 -vuotiaita ja mustahiuksisia. Molemmat ovat noin 180 cm pitkiä ja puhuvat murtaen suomea.

Toisella miehellä oli kiharat, olkapäille ulottuvat hiukset ja parta. Hän oli normaalivartaloinen ja pukeutunut keltaiseen takkiin. Toisella miehellä oli tumma takki tai T-paita ja farkut. Mies oli hoikka ja hänellä oli lyhyet hiukset ja parransänkeä.

Poliisi pyytää samassa bussissa olleita tai jotain asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa Turun poliisille numeroon 07187 46805 tai sähköpostilla osoitteeseen: palaute@turku.poliisi.fi

© |YLE| Turun Radio 18.06.2007 päivitetty klo 15:49:05

lähde:
http://lotta.yle.fi/rswebtku.nsf/sivut/uutisaihe?opendocument&pageid=Content9E04C

Anonyymi kirjoitti...

Oikeuskansleri antoi huomautukset kahdelle poliisille