6.6.07

Vantaan Sanomat 6.6.2007

Miesporukat ryöstivät puistoissa Tikkurilassa ja Martinlaaksossa

Vantaan poliisi kaipaa havaintoja kahdesta viime viikonloppuna tapahtuneesta ryöstöstä. Kaksi erillistä miesporukkaa pahoinpiteli nuoret miehet ja anasti näiden omaisuutta Tikkurilassa ja Martinlaaksossa.

Tikkurilassa Ratatien ja kirjaston välisessä puistossa ryövättiin vuonna 1982 syntynyt mies maanantaina aamuyöllä. Mies käveli puiston halki hieman puolenyön jälkeen, kun häntä lyötiin yht´äkkiä päähän. Miestä pahoinpideltiin myös potkimalla kylkeen. Uhri toimitettiin myöhemmin Peijaksen sairaalaan.

Pahoinpitelijöinä oli kolmen tai neljän miehen porukka. Yksi heistä puhui viroa ja yksi mahdollisesti venäjää. Kahdella miehistä oli yllään tumma nahkatakki, ja yhdellä oli pitkä tukka.

Saaliikseen tekijät saivat hieman rahaa.

Martinlaakson Vihertiellä ryöstettiin vuonna 1987 syntynyt mies sunnuntai-iltana. Mies oli oikaisemassa Jokiuomanpuiston halki hieman ennen kello yhtätoista, kun hänen seuraansa lyöttäytyi isohko miesporukka.

Miestä lyötiin poskeen ja häntä potkittiin kylkiin. Pahoinpitelijät veivät miehen lompakon ja matkapuhelimen. Tekijöitä oli useita, mutta päätekijä oli pitkä, noin 18–19-vuotias tummaihoinen kalju mies. Yllään hänellä oli vihreä paita.

Molempiin ryöstöihin liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa Vantaan poliisille numeroon (09) 87 301/ väkivaltarikosyksikkö.

Lähde

Ei kommentteja: