14.8.06

Ilta-Sanomat 14.8.2006

Alaikäinen yritettiin raiskata Helsingissä

Alaikäinen tyttö yritettiin raiskata Helsingin Tapulikaupungissa viime yönä. Poliisi on ottanut kiinni teosta epäillyn Suomessa asuvan ulkomaalaisen miehen.

Poliisi tutkii tapausta. (STT)

Lähde

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rautatientorilla tapeltiin yöllä


Rautatientorilla oli keskiviikon ja torstain välisenä yönä juuri ennen neljää käynnissä mittava tappelu. Tämänhetkisten tietojen mukaan kolme ulkomaalaissyntyistä miestä ahdisteli kolmea suomalaista naista grillin lähistöllä. Tilanteeseen tuli ulkopuolisia suomalaisia miehiä auttamaan naisia. Poliisin tietojen mukaan paikalla oli vähän aikaa rauhallista, mutta ahdistelleet miehet hyökkäsivät hetken päästä suomalaisten miesten kimppuun vyöt aseinaan. Myös yksi naisista sai osumia vyöstä. Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa.

Lähde: Helsingin Uutiset 13.8.2006

Turkulaine kirjoitti...

Maakunta
Mies hakattiin joukolla

Julkaistu: 13.08.2006 13:50

Nuori mies sai vammoja kasvoihinsa, kun joukko hänelle ennestään tuntemattomia miehiä pahoinpiteli hänet Törnävällä lauantai-iltana. Hänet lähetettiin sairaalaan tarkastettavaksi, mutta hengenvaaraa miehellä ei ollut. Poliisi epäilee tekijäksi ulkomaalaisia miehiä, mutta varmaa tietoa syyllisistä ei ole. Asia on poliisin tutkinnassa.

http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=29509

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ess.fi/Article.jsp?article=104920&main=21