24.4.07

Helsingin Sanomat 23.4.2007

Ampuja tappoi miehen ja haavoitti naista Imatralla

Imatra. Mies ampui kerrostalon porraskäytävässä miestä ja naista järeällä käsiaseella maanantaina iltapäivällä Imatralla. Ammuttu mies kuoli heti ja nainen haavoittui vakavasti. Ampuja pakeni juosten paikalta.

Ampuminen tapahtui kello 15.15. Imatran Sienimäen kaupunginosassa Rouskunkatu yhdessätoista. Ampuja odotti porraskäytävässä ja ampui kerran sekä miestä että naista.

Ammuttu 42-vuotias mies on Itävallan kansalainen.

Poliisi käynnisti laajat etsinnät ampujan tavoittamiseksi. Poliisi epäili ampujaksi haavoittuneen, vuonna 1966 syntyneen naisen entistä aviomiestä.

Ulkomaalaistaustainen, vuonna 1963 syntynyt mies oli liikkeellä farmariautolla. Poliisi löysi auton kello 17 aikaan Imatran Sotkulammentieltä. Pian sen jälkeen mies löytyi Sotkulammentien varrella olevasta omakotitalosta. Hän oli paennut tuttavansa asuntoon.

Mies oli haavoittanut itseään ampumalla jo ennen poliisin tuloa. Hän oli vakavasti loukkaantunut ja hänet vietiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Poliisi tutkii tapausta epäiltynä murhana ja murhan yrityksenä.

Lähde

Lisää yksityiskohtia Ilta-Sanomien uutisessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaupunkilehti Vartti, Espoo-painos 25.4.2007 sivu 3

http://www.vartti.fi/static/kl/vartti/nakoislehti/2007/04/25/ES/index.html

Suvela, Suvelantie

Alle kolmekymppinen mies käveli Tuomarilan juna-asemalta kohti Espoon keskusta, kun vastaan tuli nelihenkinen, ulkomaalaissyntyinen nuorisoporukka. Osapuolten välille tuli kiistaa ja käsirysy. Tappelun aikana alle kolmekymppistä tuikattiin teräasella. Mies kävi tikkauttamassa vammansa sairaalassa ja teki ilmoituksen poliisille seuraavana iltana.

Anonyymi kirjoitti...

Mies hakattiin Rajakylän ostoskeskuksessa


Rajakylän ostoskeskuksessa Oulussa pahoinpideltiin vuonna 1983 syntynyt oululaismies perjantaina iltapäivällä. Teko tapahtui kello 16.15 aikoihin, kun vuonna 1987 syntynyt ulkomaalaistaustainen mies löi ja potki oululaismiestä.

Jonkin ajan kuluttua pahoinpitelijä hakkasi uhrinsa asunnon ovea vasaralla ja liikkui uhkaavasti asunnon pihamalla, mies kantoi mukanaan vasaraa, ilmakivääriä ja ilmapistoolia.

Teosta epäilty mies on otettu kiinni ja hän on poliisin hallussa. Poliisi kertoi tapauksesta vasta sunnuntaina.

http://lyhytlinkki.net/?9ua6op6i

Anonyymi kirjoitti...

http://lyhytlinkki.net/?4z6ui3c8

Vappuaattona kello 15.55 aikaan Limingantullin kaupunginosassa vuonna 1980 syntynyt ulkomaalaistaustainen mies tunkeutui entisen vuonna 1984 syntyneen tyttöystävänsä asuntoon rikkomalla potkimalla ja nyrkein asunnon ulko-oven ja välioven. Asunnossa ollut vuonna 1974 syntynyt asunnon haltijan miesystävä pakeni paikalta ja hälytti poliisit. Asunnossa tunkeutuja rikkoi elektroniikkaa ja huonekaluja sekä uhkasi asunnon haltijan henkeä. Poliisi otti tunkeutujan kiinni asuintalon porraskäytävässä.