21.3.07

Ilta-Sanomat 21.3.2007

10-vuotias vakavan seksuaalirikoksen uhriksi Turussa
21.3.2007 18:13

10-vuotias tyttö joutui vakavan seksuaalirikoksen uhriksi tiistai-iltana Turussa Pansion kaupunginosassa. Tytön kimppuun hyökättiin kun hän oli oikaisemassa kotiinsa Metallikadun ja Ahjokadun risteyksessä sijaitsevan metsäkaistaleen läpi johtavaa polkua.

Poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä 24-vuotiaan Turussa asuvan miehen.Epäilty on normaalivartaloinen. Hänellä on tumma pitkä tukka ja silmälasit. Ihonväriä poliisi luonnehtii tummahkoksi eteläeurooppalaiseksi.

Yllään hänellä on ollut siniset farmarit, joissa on jotain vaaleaa ja vihreä takki, jossa on vähän mustaa.

Epäilty on käyttänyt valkoista Mitsubishi Carisma -merkkistä henkilöautoa. Auto on voinut liikkua rikospaikan lähistöllä teon aikoihin eli noin kello 18-19.30.

Poliisi pyytää rikoksesta mahdollisesti jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 02-281 5150 tai palaute@turku.poliisi.fi.

Tyttö toimitettiin illalla sairaalaan tutkittavaksi ja hän on edelleen terveysalan ammattilaisten hoidossa.

Lähde

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismies pidätettiin Thaimaassa
19.3.2007, 11.51 (päivitetty 16.16)

Ulkoministeriö vahvistaa, että Thaimaan poliisi on pidättänyt suomalaismiehen lasten hyväksikäytöstä epäiltynä.

Poliisi nappasi 63-vuotiaan suomalaisen seksiturismin keskuksena tunnetussa Pattayan lomakaupungissa eilen. Samalla pidätettiin myös kaksi brittiä ja yksi yhdysvaltalainen turisti. Nelikkoa epäillään alle 15-vuotiaiden seksuaalisesta hyväksikäytöstä, josta voi saada Thaimaassa 15 vuotta vankeutta.

Brittimiesten asunnoista kerrotaan löytyneen lapsipornoa ja sen tekoon käytettyä välineistöä.

Vuosittain Thaimaassa jää kiinni muutamia suomalaisia pedofiliasta epäiltynä. Thaimaan poliisi tutkii parhaillaankin useita tapauksia, joissa suomalaista turistia epäillään alaikäisten hyväksikäytöstä. Toistaiseksi yksikään kansalainen ei ole saanut tuomiota epäillyistä rikoksista, sillä juttujen poliisitutkintaa kestää Thaimaassa verraten pitkään.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.radiorex.fi/pages/paikallisuutiset&newsid=10148

"Uhri on antanut tekijästä tarkan kuvauksen, jonka mukaan lihavahko mies oli noin 180 senttiä pitkä ja 25-35 -vuotias. Raiskaajan puheessa oli jokin vieras korostus."

Myös HS:ssä, mutta vaatii kirjautumisen ja Ylen alueuutisissa mutta etnopositiivisena versiona:

http://lyhytlinkki.net/?9njmbpeo

J kirjoitti...

Ilmeisesti ensimmäisellä kommentoijalla on syynsä epäillä, että Thaimaassa pidätetyllä suomalaismiehellä on maahanmuuttajatausta. Sisäpiirin tietoa kenties, itse en ole nähnyt mainintoja tästä?

Mutta niinhän se on, että kun ulkomaalainen henkilö saa Suomen kansalaisuuden, niin hän on siitä lähtien kaikissa rikosuutisissa "suomalainen", ja positiivisissa uutisissa jotain muuta.

Ehkäpä tuo koko pidätetty nelikko edustaa jotain tiettyä kulttuuria eri kansalaisuuksistaan huolimatta?

huolestunut kirjoitti...

Uskon ensimmäisen kommentoijan huutavan epätoivoissaan, että myös suomalaiset raiskaavat. Vaikka suomalaiset eivät syyllistykään raiskauksiin lähellekään samalla todennäköisyydellä maahanmuuttajien kanssa, on totta, että myös suomalaiset raiskaavat. Meillä on siis jo omat ongelmamme. Niitä ei tarvitse rahdata lisää "Etelä-Euroopasta".

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisen moniselitteisesti ilmaistu tämän raiskaajan etninen tausta: miehen ihonväriä luonnehditaan eteläeurooppalaiseksi. Entä mies itse? Jos hän on itsekin, ihonvärinsä tapaan, eteläeurooppalainen, niin eikö sitä voida sanoa suoraan? Vai onko tässä kyse doublespeakista, jolla peitetään se, että kyseessä on arabi?

bat man kirjoitti...

Jaaha, monikulttuurisuus rikastuttaa jälleen kerran maatamme. Pitääköhän täällä Turussa ruveta harrastamaan pesäpalloa, niin että voi joka ilta liikkua mailan kanssa ja väittää olevansa tulossa harjoituksista, kun todellisuudessa vain pyrkii varmistamaan, että ala-asteikäiset saavat olla rauhassa?

Anonyymi kirjoitti...

Pitää varmaan alkaa tekemään tälläsiä liikennemerkkejä sinnekin

http://www.freewebs.com/eiraiskauksille/

tai jotain vastaavaa

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaismies pidätettiin Thaimaassa"

Tuostakin sen huomaa että on helpompi tehdä rikoksia maassa, johon ei ole itsellään millaisia tunnesiteitä ja joiden ihmisiä pitää köyhempinä/huonompina.

Suomalaiset sikailevat eläkeläiset Tallinnassa ja raiskaavat lakritsamainoksiin kelpaamattomat rikastuttajat Suomessa ovat sama asia kun molemmat rikastuttavat omalla kulttuurillaan kohdemaata.

Osasikohan tämä suunnattomasti rikastuttava huippuosaaja käyttää teon yhteydessä myös saksia?