4.3.07

Helsingin Sanomat 3.3.2007

Oulussa taas raiskaus puistossa

Nuori nainen raiskattiin taas puistossa Oulussa. Uhri oli 17-vuotias nainen, joka joutui lauantain vastaisena yönä Heinätorin puistossa neljän miehen seurueen pysäyttämäksi.

Yksi miehistä raiskasi naisen ja muu seurue piteli hänestä kiinni.

Raiskaaja ja seurueen muut jäsenet olivat vielä lauantaina löytymättä. Nainen hälytti yöllä poliisin ja hakeutui sairaalatutkimuksiin.

Nainen oli kävellyt kello 01.20:n ja 2:n välisenä aikana Limingankadun puoleisella osalla puistoa. Seurueeseen kuuluneet miehet olivat noin 25–30 -vuotiaita ja he olivat tummissa vaatteissa. Miehet olivat puhuneet ulkomaan kieltä ja naisen käsityksen mukaan he ovat kotoisin Välimeren maasta.

Raiskaaja on uhrin mukaan noin 175 sentin pituinen, normaalivartaloinen ja hänellä tumma lyhyt tukka, teräväpiirteinen nenä sekä silmän lähellä iso luomi.

Poliisi pyytää raiskauksesta jotain tietäviä ilmoittamaan havaintonsa puhelimeen 0718 765906.

Lähde

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkonen rasisti tuo raiskattu. Toivottavasti tulee pitkä vankeustuomio ennakkotuomiosta ja toiseuden vierastamisesta. Jotain vieraanvaraisuutta kiitos! Raiskaus on aina rasististen ennakkoluulojen syytä - vika on AINA suvaitsemattomissa suomalaisjunteissa.

Niin ja myös suomalaiset raiskaa, eli tuo on täysin ymmärrettävää ja aivan oikeutettua. Viikottaiset joukkoraiskaukset on pieni hinta monikulttuurisesta suomesta!

Anonyymi kirjoitti...

"välimeren maasta..." Kreikka, Italia, Ranska, Espanja?

Anonyymi kirjoitti...

"välimeren maasta..." Marokko, Algeria, Tunisia, Libya, Egypti, Jordania, Israel, Libanon, Syyria, Turkki, Albania, Bosnia, Montenegro, Kroatia, Slovenia, Malta, Monaco??