28.11.06

Turun Sanomat 27.11.2006

Kolme naista joutui raiskausyrityksen kohteeksi Turussa

Turussa sattui lauantai-iltana kolme raiskausyritystä. Kello 20.35 50-60-vuotias mies hyökkäsi nuoren naisen kimppuun Verkatehtaantien ja Helsinginkadun risteyksessä.

Mies raahasi naisen Ketarantiellä sijaitsevalle rakennustyömaalle.

Nainen sai potkittua miestä niin, että tämä pakeni paikalta vanhalla polkupyörällä. Mies on lyhyt ja hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Tuntia myöhemmin ulkomaalainen mies seurasi turkulaista naista Uudenmaankadulla. Rappukäytävässä mies kävi naisen kimppuun, mutta nainen sai miehen keskeyttämään aikeensa huutamalla. Lyhyt, noin 40-50-vuotias mies poistui paikalta.

Kello 23 liettualainen mies seurasi Pansion ravintola Navigaresta poistunutta nuorta naishenkilöä. Mies hyökkäsi naisen kimppuun Hörköistentiellä ja sai riisuttua osan naisen vaatteista. Ohi kulkenut mies kuuli naisen huudot ja tuli tämän avuksi.

Ravintola Navigaren järjestysmiehet saivat miehen kiinni ja luovuttivat hänet poliisille. Poliisi etsii kahta muuta päällekarkaajaa.

Lähde

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Täytyy myöntää että vaikka olen jonkun aikaa ollut kriittinen sekä muslimien että varsinkin afrikkalaisten maahanmuuton suhteen, en heti oikein ymmärtänyt tätä raiskauskuviota.

Muslimit todella tuntuvat todella syyllistyvän usein raiskauksiin. Kirjasin itsekin tämmöiset tarinat Oslosta:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2006/12/valistusoptimismi.html

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2006/12/monikultturismi-on-sovinismia.html