19.9.06

Turun Sanomat 18.9.2006

Kaksi miestä pahoinpideltiin Turun keskustassa

Poliisin mukaan lauantain ja sunnuntain vastainen yö oli Turussa melko rauhallinen. Yön aikana Turun keskustassa sattui kaksi pahoinpitelyä. Ensimmäinen niistä tapahtui Eerikinkadulla yhden aikaan yöllä, kun ulkomaalaistaustaiset miehet löivät 19-vuotiasta turkulaismiestä kasvoihin.

Toinen pahoinpitely sattui neljän aikaan Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmassa, jossa 17-vuotias Suomessa asuva ruotsalaismies lyötiin tajuttomaksi. Tapahtumaa edelsi huutelu ja sanailu. Molemmat pahoinpidellyt selvisivät poliisin mukaan lievin vammoin. Poliisilla ei ole tietoa tekijöistä.

Puoli neljän aikaan sunnuntaiaamuna kolme alaikäistä, noin 14-vuotiasta poikaa tunkeutui Ilpoisissa Lauklähteenkadun palloiluhalliin. Poliisi sai yhden pojista kiinni, mutta kaksi muuta juoksi karkuun. Poliisi ei havainnut paikalla murtojälkiä. Kiinni jäänyt turkulainen poika kertoikin poliisille, että hän oli kavereineen päässyt sisään palloiluhallin raollaan olleesta sivuovesta. Poliisilla on tiedossa kaikkien tekijöiden nimet.

Hieman yli iltayhdeksän poliisi otti kiinni Aurajoessa veneellään ylinopeutta ajaneen 29-vuotiaan paimiolaisen, joka puhalsi 1,5 promillea. Miestä syytetään vesiliikennejuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Puolenyön aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota Linnankadulla holtittomasti ajaneeseen kuljettajaan. Kiinniotettu 28-vuotias virolaimies puhalsi 2,16 promillea.

Yön aikana kuuden hengen joukko vahingoitti taksia Aurakadun ja Linnankadun kulmassa. Autosta potkaistiin irti vasen sivupeili. Poliisi ei ole tavoittanut tekijöitä.

Lähde

Ei kommentteja: