10.9.06

Ilta-Sanomat 10.9.1006

Nuorisojoukko pahoinpiteli miehen

Kahdeksan nuorta pahoinpiteli oululaismiehen Oulun Mannerheimin puistossa sunnuntain vastaisena yönä.

Poliisin mukaan nuoret hyökkäsivät vuonna 1975 syntyneen miehen kimppuun yllättäen. He potkivat ja löivät uhriaan. Oululaismies ei kuitenkaan saanut pahoinpitelyssä vakavia vammoja.

Pahoinpidelty kertoi poliisille, että hänen kimppuunsa käyneet miehet olivat noin 18-vuotiaita ja ihonväriltään tummia. Heillä oli yllään löysät vaatteet. Pahoinpidellyn puolustautuessa on osa pahoinpitelijöistä saanut mahdollisesti vammoja.

Tapauksesta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Oulun poliisin numeroon (08) 3137 111/rikostoimisto tai numeroon (08) 5339 215. (STT)

 Lähde

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaleva-lehti meni sensuroimaan aiheesta käytävää keskutelua. Verkkolehden juttutupa-keskusteluosiossa oli aiheeseen viittaava viestiketju joka poistettiin. Oulussa eivät oululaiset ihmiset saa keskutella avoimesti aiheesta. Ymmärrän että asiattomat viestit poistetaan, mutta en hyväksi sensurointia. Mikä meidän maassa ja lehdistössä on vikana, kun vakavista asioista ei saa keskustella avoimesti ja rehellisesti? Jos ulkomaalaistaustainen tekee rikoksen Suomessa, niin miksi siitä pitää vaieta? Tehdäänkö samalla tavalla syntyperäisen suomalaisen kohdalla? Näihin asioihin pitää puuttua, niin sensuuriin kuin rikoksiin.