13.7.05

Ilta=Sanomat 13.7.2005

Liiga pitää Hietsua pelon vallassa

Helsingin poliisi on viime päivinä joutunut valvomaan Hietaniemen uimarantaa tehostetusti.

Viime perjantaina kymmenien ulkomaalaistaustaisten nuorten joukko pahoinpiteli parikymppisen miehen pullolla sairaalakuntoon.

Tiistain vastaisen yönä kirjattiin useita eri rikoksia, joiden takana on mahdollisesti sama porukka.

Poliisi epäilee, että yksi ryhmään kuuluva mies olisi syyllistynyt seksuaalirikokseen, joka sai koko tiistaiyön tapahtumaketjun liikkeelle.

Ulkomaalaista syntyperää oleva mies oli puolen yön jälkeen vienyt suomalaisen 17-vuotiaan naisen lievää väkivaltaa käyttäen sivummalle Hietsun koripallokentän luona. Sen jälkeen mies oli uhkaillut ja kosketellut naista.

Jonkun ajan kuluttua naisen seurueeseen kuuluneet alkoivat kaivata häntä. Nainen löytyi ulkomaalaisporukan luota, joka parveili Hietsun kahvilan ympäristössä.

Sanaharkan jälkeen muutama ulkomaalaisista kävi yhden suomalaismiehen kimppuun, joka lähti juoksemaan karkuun. Saatuaan miehen kiinni ennen Hietsun koripallokenttiä, hänet pahoinpideltiin. Tapahtumasarjaan liittyy myös epäselvä ampumavälikohtaus, jossa ammuttiin kaksi laukausta kaasuaseella.

Lähde


--------------

Lontoon pommi-iskuista tulossa kooste myöhemmin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä jota kuinkin valikoiva etsimäsi informaation suhteen. Tulee pakostakin mieleen, mitä SINÄ oikein yrität näillä copypaste -tarinoillasi kertoa? Vai vaivaako monikulttuurinen ahdistus? Tunnetko yhtään ulkomaalaista? Onko sulla elämää? Siis oikeaa sellaista?

Anonyymi kirjoitti...

Älä lannistu jatkuvista negatiivisista palautteista. Nykyään etninen suvaitsevaisuus tarkoittaa mustavalkoisesti kaiken tälläisestä vaikenemista. Joudut uimaan vastavirtaan, mutta jonkun täytyy sekin tehdä. Asioista on puhuttava totuudenmukaisesti. Monikulttuurillinen yhteisolo ei ole koskaan ollut ongelmatonta, ja meillä on oikeus myös ikävien faktojen tietämiseen.

Monikulttuuri kirjoitti...

Ano 2, kiitän.

Ano 1,

en minä vaan me, tässä on takana toimituskunta. Kommenttiosastolla on äänessä idean keksijä.

Yritämme näyttää monikulttuurisuuden tylyn puolen kaikessa rujoudessaan, ei sen kummempaa. Olet siis aivan oikeassa että kyseessä on valikoitu informaatio. Missio ei ole esittää kokonaiskuvaa vaan tasapainottaa yletöntä ymmärtämistä ja anti-yleistämistä listaamalla raakaa paskaa. Pitkän tähtäyksen missio on luoda tietopankki, johon voi viitata kun joku näsäviisas vaatii saada tietää mikä monikulttuuristumisessa oikeasti muka on vikana.

Kyllä, monikulttuurinen ahdistus vaivaa. Syistä, joita voi mm. tästä blogista lukea.

Kyllä, tunnen ulkomaalaisia. Maahanmuuttajiakin.

Kyllä, on elämä. Ihan oikea. Jos ei olisi, päivitystahti olisi kireämpi.

Oliko muuta kysyttävää? Haluaisitko kertoa, mistä ihmeestä negatiivinen perussävysi johtuu ja pitäisitkö kenties parempana, että emme julkaisisi tätä blogia? Jos, miksi niin?