6.11.07

Ilta-Sanomat 6.11.2007

Poliisi etsii tätä miestä ryöstön yrityksestä

Lahden poliisi toivoo yleisöltä apua parin viikon takaisen Siwan ryöstönyrityksen selvittämiseksi. Siwa on vain parin korttelin päässä Lahden poliisilaitoksesta. Se yritettiin ryöstää 24. lokakuuta illalla klo 21 aikaa eli juuri hieman ennen liikkeen sulkemista.

Miehestä on saatu melko hyvä kuva myymälän valvontakameroista.

- Ryöstöä yrittänyt on ulkomaalainen mies, joka puhui muutaman sana suomea. Hän on ihonväriltään tummahko. Hän on mahdollisesti jostain Etelä-Euroopasta, arvelee tutkinnanjohtaja rikoskomisario Esko Heinonen.

- Tilanne oli nuoren naismyyjän kannalta erittäin vaarallinen. Miehellä oli pitkäteräinen puukko esillä, jolla hän uhkasi myyjää ja kävi häneen käsiksi.

- Mies joutui kuitenkin jättämään ryöstön kesken, koska kauppaan tuli vielä yksi asiakas.

Teko taltioitui kaupan valvontakameran nauhalle.

Tekijä on noin noin 20-30-vuotias, 160-175 senttinen ja hoikka. Miehen päässä oli tummansininen pipo, jossa yksi vaaleansininen ja yksi tummansininen raita. Yllään hänellä oli tumma kevyt toppatakki, lökärityyppiset farkut ja Nike-merkkiset jalkineet.

Miehen tunnistaneita tai hänestä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Lahden poliisiin puh. 03-8583120 tai virka-aikana 03-8584201.

Lähde

Ei kommentteja: