7.5.07

Iltalehti 7.5.2007

Mies ahdisteli tyttöä Helsingin Katajanokalla

Helsingin poliisi kaipaa tietoja miehestä, joka on ahdistellut 13-vuotiasta tyttöä Katajanokalla.

Noin 40-50-vuotias mies houkutteli tytön rantaan ja lähenteli häntä seksuaalisesti. Tapahtuma sattui perjantaina neljän jälkeen iltapäivällä Merisotilaankatu 2:n kohdalla.

Tyttö on kertonut olleensa kävelyllä, kun hänen juttusilleen tuli vieras mies. Mies kyseli tytöltä tämän koulunkäynnistä ja elämästä. Tuntematon mies pyysi tyttöä kävelemään kanssaan läheiselle rannalle, jossa hän ohjasi tytön istumaan viereensä ja lähenteli tätä. Tästä tyttö säikähti ja lähti kävelemään kohti kotia. Tilanne ei edennyt siihen, että mies olisi esimerkiksi ehtinyt riisua tytöltä vaatteita.

- Paikka oli valittu vähän sillä tavalla, että se oli pensaikon takana. Katajanokan kadun ja talojen puolelta ei ollut sinne rantaan näkyvyyttä, rikoskomisario Jari Koski Helsingin poliisista kertoo.

Lähti tytön perään

Kun tyttö lähti pois rannasta, mies seurasi häntä jonkin aikaa, ennen kuin poistui paikalta. Tyttö pääsi turvaan nähtyään kaverinsa.

Mies on 170-180-senttinen, tummaihoinen, ja hänellä on mustat lyhyet hiukset ja musta pujoparta. Lisäksi hänellä on mahdollisesti pyöreäsankaiset silmälasit. Mies oli pukeutunut kirkkaanpunaiseen tuulitakkiin, jonka selässä oli englanninkielistä tekstiä.

Mies puhui kohtalaisen hyvää suomea, ja hän kertoi tytölle osaavansa myös ranskaa. Ahdistelija oli sanonut asuvansa Katajanokalla, mutta väite ei välttämättä pidä paikkaansa.

Tapauksesta tai miehestä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin virka-aikana numeroon 09-189 5651 tai sen ulkopuolella numeroon 09-189 4002.

Lähde

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705066073940_uu.shtml
http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showpost.php?p=1522489&postcount=812

Turkulaine kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705096086580_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-05-10,104:2:457857,1:0:0:0:0:0:

Turussa varasteltiin lompakkoja keskellä päivää
Turun keskustassa sattui tiistai- ja keskiviikkopäivän aikana kaksi lompakkovarkautta, jotka saattavat poliisin mukaan liittyä toisiinsa.

Ensimmäinen lompakon katoaminen sattui tiistaina kello 14-15 aikoihin. Keskustassa lastenvaunujen kanssa kävelemässä olleen naisen lompakko siepattiin vaunuissa olleesta kassista..

Keskiviikkona varkauden kohteeksi joutui Kauppatorilla asioinut vanhempi naishenkilö. Noin kello 10 aikaan hänen ympärilleen ilmestyi pyörimään neljän hengen seurue, kaksi naista ja kaksi miestä. Toinen miehistä tarttui naisen käteen, luultavasti hämäykseksi, ja toinen vei lompakon toisessa kädessä avoimena roikkuvasta kassista. Nainen kuvasi henkilöitä ulkomaalaisen näköisiksi. Poliisi kaipaa silminnäkijätietoa kuvatun kaltaisesta seurueesta tai muuten tapauksista jotakin tietäviltä numeroon 02-2815150.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisyritys teetti laittomia työtunteja afrikkalaisilla opiskelijoilla


Poliisi karkotti kaksi sudanilaista Oulusta

Anonyymi kirjoitti...

Rituaaliteurastusjutussa annetaan tuomio kuun lopulla
Lampaiden rituaaliteurastajille syytteet

Rantasalmelle arabileirikeskus

Kiinalaiskokit vaativat savonlinnalaisravintolalta 800 000 euron korvauksia

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi venäläistaustaista miestä kopioi työpaikallaan vantaalaisessa kioskissa 228 asiakkaan luottokorttitiedot viime kesänä. Kopioilla miehet nostivat Venäjällä pankkiautomaateista rahaa noin 60 000 euroa.

Kioskinpitäjille ehdotonta vankeutta luottokorttien kopioinnista

Anonyymi kirjoitti...

Syyttäjän mukaan venäläistaustainen tullivarastoyrittäjä jätti veroja maksamatta lähes yhdeksän miljoonaa euroa.

Kotkalaisyrittäjälle syytteet veropetoksesta

Anonyymi kirjoitti...

Pahoinpitelyt työllistivät Turun poliisia

Raju joukkotappelu sillalla Joensuussa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705206132312_uu.shtml

Mies pahoinpideltiin sairaalakuntoon Joensuussa
20.5.2007 10:18

Mies pahoinpideltiin sairaalakuntoon myöhään lauantai-iltana Utran saaressa Joensuussa.

Häntä potkittiin ja lyötiin pään alueelle.

Pahoinpitely tapahtui Utran saaren grillikodalla iltakymmenen aikoihin. Paikalle saapunut isohko seurue kaatoi miehen maahan ja pahoinpiteli tämän. Uhri kuljetettiin hoitoon keskussairaalaan Joensuuhun.

Sekä pahoinpitelijöiksi epäillyt että uhri ovat Suomessa asuvia venäläisiä. Joensuun poliisin mukaan tekijöiden henkilöys on tiedossa.