2.5.07

Aamuset 2.5.2007

Nainen sai nyrkistä

Tummaihoinen 25-30-vuotias mies löi 61-vuotiasta naista nyrkillä kasvoihin Pernosta keskustaan ajaneessa bussissa keskellä päivää. Tapahtumat saivat alkunsa kun naisen seurassa ollut mies oli korjannut tumman miehen lattialle jättämän tyhjän viinapullon roskikseen. Tekijä löi ensin pulloa nostanutta miestä, jolle ei aiheutunut vammoja, mutta naiseen osunut lyönti halkaisi uhrilta huulen ja aiheutti verenvuotoa. Kuljettaja ei nähnyt lyöntejä, mutta pysäytti auton tilanteen rauhoittamiseksi ja auttoi naisen auton etupäähän istumaan. Tumma mies poistui bussista Ruissalontien pysäkillä eikä hänen nimensä ole vielä selvillä.

Lähde

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Khat-huumeen+takavarikot+kymmenkertaistuneet+2000-luvulla/1135227040198

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Khat+on+ongelma+kymmenille+somaliperheille/1135227044379

Anonyymi kirjoitti...

13-vuotiasta tyttöä ahdisteltiin Katajanokalla

Uusi Suomi kirjoitti...

13-vuotiasta tyttöä ahdisteltiin Katajanokalla
Julkaistu: 16:22

helsingin sanomatKeski-ikäinen mies ahdisteli 13-vuotiasta tyttöä Katajanokalla perjantaina. Tyttö kertoi poliisille olleensa kävelyllä Merisotilaankadulla, kun 40–50-vuotias mies oli tullut hänen juttusilleen ja pyytänyt tytön kävelemään rannalle. Tytön kuvauksen mukaan mies oli tummaihoinen ja hänellä oli mustat hiukset ja musta pujoparta.

Rannalla mies oli pyytänyt tytön istumaan viereensä ja hän oli lähennellyt tyttöä seksuaalisesti. Tytön lähdettyä kotiaan kohti mies oli vielä jonkin aikaa seuraillut häntä. Helsingin poliisi pyytää tapauksen nähneitä ottamaan yhteyttä.