25.1.07

YLE Poliisi-tv 25.1.2007

Oulussa liikkuu raiskaajia

Kaksi viikkoa sitten (13.1.2007) perjantain ja lauantain välisenä yönä, ravintolaillan jälkeen, 18-vuotias nainen oli matkalla Oulun kaupungin keskustasta Tuiran asuinalueen suuntaan kohti ystävättärensä asuntoa.

Kasarmintieltä Lassinkallion sillalle johtavalla kevyen liikenteen väylällä häntä vastaan asteli tunnistamaton mieshenkilö.

Tapahtumapaikka sijaitsee hyvin lähellä vilkasta Oulun ydinkeskustaa. Lassinkallion sillalle johtava pyörätie kulkee kuitenkin hiljaisen puiston läpi, ja lauantain aamuyöstä ihmisiä tällä alueella liikkuu todella vähän.

Yksinäisen naisen ohitettuaan tuntematon mies kääntyi takaisin, tarttui naista vaatteista ja pakotti hänert teräaseella uhaten sukupuoliyhteyteen.

Teon tehtyään raiskaaja poistui juosten puiston suuntaan. Paikalle ehtinyt poliisipartio ei voinutkaan tehdä enää muuta kuin toimittaa uhri sairaalaan tutkittavaksi. Tapahtumalle ei ole vielä löydetty silminnäkijöitä.

Uhrin ilmoituksen mukaan tekijä oli:
-Noin 180 cm pitkä-Hänen hiuksensa olivat tummat ja lyhyet
-Miehen yllä oli musta huppari
-raiskaaja puhui suomea murtaen ja oli iholtaan tumma

Jos sinä olit liikkeellä Kasarmintien ja Lassinkallion sillan välisellä alueella kaksi viikkoa sitten perjantain ja lauantain välisenä yönä, niin pinnistä muistiasi ja ilmoita kaikki havainnot raiskauksesta ja mahdollisesta tekijästä Oulun poliisille. Poliisille kannattaa myös vihjata, jos tunnet mustaan huppariin pukeutuvan ulkomaalaistaustaisen miehen, joka kanniskelee öisin mukanaan puukkoa.

Lähde

Vrt. Kalevan artikkeli samasta tapauksesta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kalevalle näyttää olevan tärkeämpää suojella raiskaajaa kuin raiskattua. Sääli että ollaan vajottu näin alas.