3.1.07

Iltalehti 3.1.2007

Pankkiryöstö jäi yritykseksi

Itä-Pasilan Sampo Pankki yritettiin ryöstää tiistaina. Helsingin poliisin mukaan ryöstö epäonnistui, eikä mies saanut saalista. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Ryöstön yritys tapahtui hieman neljän jälkeen iltapäivällä, kun Ratapihantie 6:ssa sijaitsevaan pankkikonttoriin ilmestyi tummaihoinen nuorukainen. Mies piteli kättään povitaskussa ja antoi ymmärtää, että hänellä on ase. Suomea puhunut nuorukainen vaati kassan setelirahoja itselleen.

Tapahtumat eivät kuitenkaan edenneet suunnitelmien mukaan. Konttorin työntekijä sai nimittäin pitkitettyä tilannetta, jolloin mies poistui juosten pankkisalista ja hävisi ilman saalista pysäköintialueen suuntaan.

Ei yhtään pankkiryöstöä viime vuonna

Poliisin mukaan arviolta 20-vuotias ryöstäjä on noin 180-senttinen ja vartaloltaan hoikka. Hänellä oli rikoksen tekohetkellä yllään kirkkaan punainen hupullinen toppatakki, jonka selässä oli koripallon kuva ja teksti "Stars". Takin alla nuorukaisella oli valkoinen kauluspaita, jalassa farmarit ja käsissä mustat sormikkaat.

Tiedot teosta ja tekijästä voi ilmoittaa poliisille virka-aikana numeroon 09-189 5464 ja sen ulkopuolella numeroon 09-189 4002.

Helsingissä ei ollut viime vuonna yhtään rahalaitosryöstöä eikä sen yritystä. Toissa vuonnakin niitä oli vain yksi.


Lähde

 

Ei kommentteja: