5.1.07

Helsingin Sanomat 5.1.2007

Kaksi miestä yritti ryöstää pankin Helsingin rautatieasemalla

Kaksi miestä yritti ryöstää pankin Helsingin rautatieasemalla perjantaina kello 16 jälkeen.

Nuorempi miehistä esitti Nordean palvelutiskillä lapun, jossa luki: "Tämä on ryöstö".

Rahaa miehet eivät kuitenkaan saaneet vaan pakenivat paikalta tyhjin käsin.

Molemmat miehet olivat tummaihoisia. Toinen miehistä oli noin 20-vuotias ja hänellä oli lyhyt siilitukka. Yllään hänellä oli punainen paita ja punainen pusakkamallinen toppatakki, jonka selässä on logo. Jaloissaan hänellä oli siniset farmarihousut ja harmaat lenkkitossut.

Toinen oli 35–40-vuotias ja tukevavartaloinen. Hänellä oli puoliympyränmuotoinen "donitsiparta". Yllään miehellä oli musta takki ja mustat housut.

Vihjeet tapauksesta voi soittaa poliisille numeroon 189 4002.

Lähde

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei donitsi ole puoliympyränmuotoinen. Puoliksi syöty donitsi on.

Anonyymi kirjoitti...

Neekerit näköjään miettineet enemmänkin keinoja hankkia rahaa pankkiryöstöillä.
Miksei iltapäivälehdet julkaise valvontakameran kuvaa? Silloin ei tarvitsisi kirjoitella, että "ulkomaalaistaustaisen oloinen", "tummahko ihoinen", "suomea murtaen puhuva" jne. Kaikki kuvan nähneet ihmiset ymmärtäisivät, että kyseessä on aito, oikea neekeri.

Anonyymi kirjoitti...

Oliskohan ollut järjestetty juttu?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200701095573674_uu.shtml

Kaksi hakattiin oluen takia Helsingissä
9.1.2007 16:46

Helsingin Kannelmäessä ryöstettiin ja pahoinpideltiin viime torstaina 18-vuotias nainen ja 24-vuotias mies.

Poliisin mukaan teko tapahtui puoli kymmenen aikaan illalla Sitratorilla lähellä Kanneltaloa. Kaksi tuntematonta nuorukaista anasti uhreilta kaksi mäyräkoirapakkausta olutta.

Toinen tekijöistä potki uhrina ollutta miestä ryöstön yhteydessä eri puolille kehoa, muun muassa pään alueelle. Mies on tämän vuoksi sairaalahoidossa.

Tekijät ovat noin 17-18-vuotiaita ja 170-senttisiä. Toinen heistä on valko- ja toinen tummaihoinen.

Rikospoliisi kaipaa tietoja

Valkoihoinen on vartaloltaan normaali, ja hän oli pukeutunut tekohetkellä punaiseen lippalakkiin ja kevyttoppatakkiin. Tummaihoisella tekijällä oli puolestaan musta lippalakki, tumma löysä takki ja mustat löysät housut.

Nuorukaisten seurassa oli kolme noin 16-17-vuotiasta tyttöä, joista yhdellä oli valkoinen vyötärölle ulottuva untuvatoppatakki. Siinä oli paksu karvareunuksinen huppu.

Tiedot mainitusta nuorisojoukosta pyydetään ilmoittamaan poliisille numeroon 09-189 5464 ja virka-ajan jälkeen numeroon 09-189 4002.

STT

.......

Tietenkään aiempien vastaavien tapausten perusteella ei saa vetää johtopäätöksiä siitä, kumpi ryöstäjistä on potkinut "pään alueelle" (lue: maassa makaavaa).