12.9.05

Kaleva Plus 12.9.

Poliisitaloa ammuttiin Södertäljessä

Useita ikkunoita särkyi myöhään sunnuntai-iltana Södertäljessä lähellä Tukholmaa, kun kaupungin poliisitaloa kohti ammuttiin sarja laukauksia.
Kukaan ei vahingoittunut ammuskelussa. Södertäljen poliisin mukaan tapaus liittyy nuorisojoukon ja poliisin nujakointiin kaupungilla samana iltana.

Poliisi sai kutsun Södertäljen Ronnan kaupunginosaan, kun siirtolaisnuorten kerrottiin solvanneen ja heitelleen kivillä erästä nuorta tyttöä. Myös paikalle saapunut poliisipartio sai päälleen kiviä ja pyysi runsaasti lisäjoukkoja.

Pahimmillaan vastakkain oli useita satoja nuoria ja kymmeniä poliiseja sekä myös ratsupoliiseja. Poliisi pidätti joitakin nuoria ja onnistui rauhoittamaan tilanteen.

Myöhemmin Södertäljen poliisitaloa kohti ammuttiin useita laukauksia. Södertäljen poliisi arvelee, että laukaukset ammuttiin ohi ajaneesta autosta.

Lähde http://plus.kaleva.fi/html/JTpage506736.html


--------------

Toimituskunta pahoittelee harvaa päivitystahtia. Ns. elämä haittaa joittain politiikantekoa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Politiikasta tuli vasta moderneina aikoina oman edun petaamista ja palkallista massapsykologiaa. Sitä ennen oli kunnia osallistua omalla ajalla yhteiseen hyvään pyrkiviin päätöksiin. Jokainen saa ihan itse päättää miten elämänsä käyttää, mutta elämä itsessään ei takuulla estä ketään politiikan tekemisessä. Ei ainakaan kun pedetaan tulevaisuutta omille lapsillemme ja meille rakkaille ihmisille.

Monikulttuuri kirjoitti...

Toimituskunta jakaa periaatteessa tämän mielipiteen, mutta silloin kun on kiire, on kiire.

Suurin piirtein mainitsemiltasi pohjilta tähän tuli lähdettyäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän toki että nopealiikkeinen nykypäivän länsimainen elämäntyyli vie paljon aikaa, ettekä luonnollisesti laiminlyö vastuutanne tai rakkaitanne tämän palstan takia. Se olisi jo liian ironista.