20.7.07

Ilta-Sanomat 20.7.2007

Rahanvaihtaja huijareita Kotkassa

Kotkassa kavallettiin rahaa eilen kahdelta kampaamolta rahanvaihtotilanteessa. Molemmissa tapauksissa kavaltajat olivat ulkomaalaistaustaisia naisia.

Ensimmäisessä tapauksessa kaksi naista maksoi Kotkan saarella sijaitsevassa kampaamossa ostoksensa 500 euron setelillä. Hetken kuluttua naiset halusivat kuitenkin perua kauppansa. Rahaa vaihdettaessa naisten onnistui huijata kampaamolta 200 euroa.

Toinen kampaamohuijaus tapahtui vain pari tuntia myöhemmin. Myös tässä tapauksessa kaksi naista onnistui kavaltamaan rahanvaihtotilanteessa 200 euroa.

Ensimmäisessä huijauksessa molemmat naiset olivat tummatukkaisia. Toinen naisista oli noin 50-vuotias. Hänellä oli yllään naisella valkeat housut ja tumma paita. Toinen naisista taas oli noin 20-vuotias. Nuoremman naisen hiukset olivat poninhännällä. Yllään hänellä oli farkkutakki ja farkkuhousut.

Myös myöhemmin tapahtuneessa huijauksessa asialla oli kaksi ulkomaalaistaustaista naista. Toinen heistä oli noin 50-vuotias ja punahiuksinen. Toisella heistä saattoi olla kultahammas.

Poliisi kehottaa kauppiaita kiinnittämään erityistä huomiota ja tarkkaavaisuutta kaupanpurku ja rahanpalautus tilanteissa.

Poliisi pyytää havaintoja tuntomerkkeihin sopivista naisista ja heidän mahdollisesti käyttämästään ajoneuvosta. Havainnoista voi ilmoittaa Kotkan poliisille rikosilmoitusten vastaanottoon p.05-21912311 tai -2411.

Lähde

Ei kommentteja: