5.2.07

Helsingin Sanomat 5.2.2007

Sarjaraiskauksista lähes neljän vuoden tuomio

Sarjaraiskauksen myöntänyt nuorukainen on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa 3 vuodeksi ja 9 kuukaudeksi vankilaan. Mies myönsi oikeudessa lokakuussa syyllistyneensä neljään raiskaukseen ja yhteen pahoinpitelyyn.

Mielentilatutkimuksessa syytetyn todettiin olleen täydessä ymmärryksessä.
22-vuotias Edwin Aseda Opudo houkutteli uhreja Helsingin kaduilta viime kesän lopulla. Hän lähestyi entuudestaan tuntemattomia naisia ja rupatteli ystävällisesti. Rikokset tapahtuivat uhrien asunnoilla, joissa Opudon käytös muuttui seksuaalisesti uhkaavaksi.

Naisten raiskausten lisäksi tuomittu pahoinpiteli yhden miehen, joka yritti estää erästä naista lähtemästä Opudon matkaan. Tuomittu joutuu maksamaan uhreilleen 400-7 000 euroa.

Lähde

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehdessä on muutama sana enemmän

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702055702613_uu.shtml


Mm. Aloitti raiskaukset heti päästyään ehdonalaiseen aikaisemmasta raiskauksesta ja ulkomaalaisvirasto on päättänyt karkoituksesta.

Saas nähdä saako lähtöpassit koskaan..

Hellbilly kirjoitti...

Tuskinpa saa, viherpiiperöiden mielestä kun suomalaisen turvallisuus ei ole yhtä tärkeää kuin sarjaraiskaajan. Perkele.

Sauli Niinistö kirjoitti...

Wow. kyllä on tämän blogaajan elämä aivan helvetin köyhää jos joka lehdestä pitää kaivaa esiin ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset ja kerätä muiden xenofobisten junttiamisten ja perähikiäläisten sympatioita ja yhdessä repostella kuinka hirveitä ne neekerit ja kinukit ja jutkut on :-----D

Kuinka sattuikaan, ehdottomasti suurin osa suomessa tapahtuvista raiskauksista, ryöstöistä, tappeluista ja tapoista on juuri tällaisten tähän blogiin myötätuntoisesti kommentoivien junttimaalaisten, perussuomalaisten ahdasmielisten miesten ja iron maidenia keskellä korpea mopoa virittelevien amisten tekosia. Mäyräkoira kainaloon ja perjantaina taas kusemaan nurkkiin, hakkaamaan naisia ja paskomaan rappukäytäviin, niin sitä pitää suomipoika!

Miksiköhän mm. helsingin keskustassakin viikonloppuöinä törmää harva se päivä piripäisiin 100% made in finland pilottitakkeihin ja rasvalettisiin karaokebaariruusuihin jotka saavat raivarin kun en voinutkaan myydä niille laattaa tai subutexiä? Enpä muista muutamaa somalilaumaa enempää nähneeni keskustan öissä, ja silloinkin ovat vaan litkineet lapparia keskenään.

Keskittyisitte nyt aluksi niihin oikeisiin ongelmiin eli vittupäisiin stilettiä heiluttaviin humalaisiin manneihin ja itseenne. Molemmat ihmisryhmät voisi aika suoraan kaasuttaa zyklon-b:llä tai sariinilla. Perussuomalaiset miehet omaavat yleensä niin paskan itsetunnon, että oman elämän paskuudesta syytetään aina sosiaalipummineekereitä kun ei oma elämä urkene ("ne vie meidän työt ja verorahat") ja kun ei paskaakaan ymmärretä muusta maailmasta saati jakseta ottaa selvää niin tottahan kaikki outo ja uusi aina pelottaa ja hämmentää. Eli käytännössä joka kerta kun olette tekemisissä ulkomaalaisten kanssa olette yhtä avuttomia ja hädissänne kuin ekalla panollanne :-D Vituttaa muuten aivan suunnattomasti juuri erityisesti ne suomalaiset miehet jotka eivät ole tallinnaa pidemmällä käyneet ulkomaailmaa ihmettelemässä ja sitten ylistävät omaa huimaa "kulttuuriaan" eli kiekkoa lauantaina, lenkkiä sunnuntaina, kaljaa joka päivä ja 20min ummetuspaskasessiot krapulassa, ruma vaimo ja paska elämä :-))

On se kiva kuitenkin, että saatte moiseen paskaelämään edes jotain sisältöä ja juteltavaa kun voitte julkisesti homofobisina kaappihomoina perjantaisaunassa retostella sen ja sen neekerin tuomion pienuudella ja hieroa toistenne perseitä nousuhumalassa. Ai joo, homot on kyllä itse asiassa aika jees, enpä ole kovin montaa kusipäistä homoa elämässäni tavannut, mutta sitäkin enemmän kusipäisiä ja kaiken lisäksi aivan vitun tyhmiä perusheteroita jotka aina jaksavat niputtaa kukkahattutädit, kettutytöt ja viherpiiperöt samaan nippuun vaikka eivät tiedä vittuakaan mitä nuo kolme sanaa edes oikeasti tarkoittavat.

Taitaa teitä eniten vituttaa se, että niinkin nössö nörttipuolue kuin vihreät saattaisi olla joistain asioista joskus jopa oikeassa, ja teitä pelottaa tukea moista solidaarisuuspolitiikkaa, sillä kokoomusalfauroksen pitkä penis ja turbomersu saavat teidät ihan vitunmoisen peniskateuden valtaan, ja tuette ja nuolette kokoomuspolitiikkaa ihan vain siksi että unelmoitte yöllä omasta olemattomasta peniksestänne ja siitä kuinka ajatte neekereiden yli hummerin H2:lla (joka on muuten pienimunaisten kokoomuslaisten lippulaiva). Tai sitten kuulutte siihen friikkien joukkoon joka äänesti Tony Halmetta siinä uskossa, että herra olisi muka oikeasti saanut aikaan jotain eduskunnassa. Mitä vittua oikein kuvittelitte? Jätkä joka on suostunut esiintymään Ponterosan tasoisessa elokuvassa ei voi olla mikään muu kuin Sauli Niinistö tai joku yhtä helvetin tyhmä vihannes

En sen kummempia terveisiä lähetä kuin että toivon teidän törmäävän kadulla piriövereissä heiluvaan manneen joka tarraa kasseistanne kiinni ja murskaa ne kädellään, eikä päästä irti vaikka hakkaatte sen kallon murskaksi lapiolla. Sitä se piri teettää, mahtavaa kamaa. Kokeilkaa joskus, saatatte esim. innostua hakkaamaan vaimoanne sen avulla jos ette vielä ole oppineet, tai parhaassa tapauksessa tapatte itsenne mikä olisi kyllä aika helvetin kiva juttu. Jos onnistutte, lähettäkää postikortti.

Ja loppuun vielä, vittu että vihaan manneja :-------D

Monikulttuuri kirjoitti...

sauliniinistö,

kiitos näistä rakentavista sanoista. Hieroessamme toistemme perseitä nousuhumalassa saamme syvää tyydytystä siitä ajatuksesta, että olet todella nähnyt vaivaa kertoaksesi meille, mitä mieltä meistä olet. Arvostamme sitä kovasti, kommentoi toki toistekin ja mieluiten vielä pidemmin.

Hellbilly kirjoitti...

Hyvä sauliniinistö, kirjoituksesi kertoo enemmän sinusta kuin se, mitä varsinaisesti sanot. Oli kyllä mukava lukea lähes virheetöntä teksiä, kiitos siitä.

Tarja Halonen kirjoitti...

Heikkoa pojat, tosi heikkoa! :-D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-02-20,104:2:440169,1:0:0:0:0:0:

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-02-20,104:2:440168,1:0:0:0:0:0: