8.3.06

Iltalehti 8.3.2006

Mies puukotti vaimonsa hengiltä pysäköintialueella Helsingissä

Mies puukotti vaimonsa hengiltä Helsingin Suutarilassa keskiviikkona iltapäivällä.

Väkivallanteko tapahtui taloyhtiön pysäköintialueella, ja sen uhrina menehtyi 27-vuotias ulkomaalaistaustainen nainen. Puukottaja pakeni paikalta, eikä häntä saatu kiinni myöhäiseen iltaan mennessä.

- Tapahtumat saivat alkunsa ulkomaalaistaustaisen avioparin välisestä riidasta Töyrynummentie 5:n pysäköintialueella. Sen seurauksena mies oli lyönyt kello 15.15 naista teräaseella useita kertoja eri puolille ylävartaloa. Lyöntien seurauksena nainen oli kaatunut maahan ja menehtynyt saamiinsa vammoihin, kertoi rikoskomisario Arto Karalahti.

Aviomiestä etsitään teosta epäiltynä

Sen jälkeen mies oli poistunut paikalta Kytöpolun suuntaan. Poliisi etsii tekoon syylliseksi epäiltynä uhrin 32-vuotiasta, Somaliassa syntynyttä aviomiestä. Mies oli pukeutunut harmaaseen toppatakkiin ja tummiin suoriin housuihin. Päässä hänellä oli ollut tummansininen pipo, jossa on valkoinen raita.

Poliisi pyytää tapahtuman nähneitä tai siitä jotain tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä Helsingin rikospoliisin väkivaltarikosyksikköön, puhelin virka-aikana (09) 189 5349 ja virka-ajan ulkopuolella (09) 189 4002.

Lähde

Ei kommentteja: