9.10.08

Iltalehti 9.10.2008

4-vuotias tyttö näki äitinsä puukotuksen

Silmittömästi naista bussipysäkillä puukottanut mies on uhrin entinen puoliso. Miehen epäillään pahoinpidelleen samaa naista jo keväällä.


Komisario Juha Juurinen Vantaan poliisista kertoi Iltalehdelle torstaina aamupäivällä, että tällä hetkellä vantaalaisnaisen oletetaan joutuneen rajun puukotuksen uhriksi tullessaan bussista ulos lapsensa kanssa.

Veriteko sattui Vantaan Martinlaaksossa Laajakorvenkujan ja Laajavuorentien risteyksessä keskiviikkona noin kello 16.30.

Puukottaja ja uhri ovat ex-pariskunta. Naisen mukana oli 4-vuotias tyttö, joka ei kuitenkaan ole puukottajan kanssa yhteinen. Paikalle tullut tuttavaperhe haki lapsen ja tyttö on yhä heidän huostassaan.

Nainen jäänee henkiin

Puukotus sattui ruuhka-aikaan, joten tapahtumalla oli luonnollisesti paljon silminnäkijöitä. Heidän joukossaan on myös nuoria ja lapsia. Juurisen mukaan kuultavaksi on tulossa muun muassa 11-vuotias lapsi.

Virolaistaustainen, vuonna 1973 syntynyt mies on yhä kateissa. Vantaan poliisi pitää mahdollisena, että epäilty on paennut entiseen kotimaahansa.

Useita iskuja ylävartaloonsa saanut vuonna 1980 syntynyt uhri on hoidettavana Meilahden sairaalassa. Tämänhetkisten tietojen mukaan uhri jäänee henkiin.

Puukotusta tutkitaan tapon yrityksenä, mutta rikosnimike voi koventua murhan yritykseksi. Poliisi ottaa vastaan mahdollisia silminnäkijähavaintoja numerossa 071 873 6710.

Lähde

Ei kommentteja: