15.6.05

Helsingin Sanomat 15.6.2005

Helsinki. 37-vuotias helsinkiläismies on saanut kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistuksen useista seksuaalirikoksista. Tuomio tuli vuosina 2000–2001 tehdyistä raiskauksesta ja kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joista yhden oikeus luokitteli törkeäksi.

Tuomitun Ayman Eltaibin todettiin syyllistyneen myös pahoinpitelyyn ja rattijuopumukseen. Helsingin hovioikeus päätyi pitämään ennallaan Helsingin käräjäoikeuden rikoksista antaman tuomion.

Tuomiolauselman perusteella jutussa on ollut neljä asianomistajaa eli uhria. Kaikki tiedot teoista jäävät kuitenkin pimentoon, koska oikeuskäsittely käytiin suljetuin ovin ja oikeus määräsi tuomion salaiseksi 20 vuodeksi.

Lähde.

5 kommenttia:

Monikulttuuri kirjoitti...

Monikko hyvä,

näitä rikoksia ei olisi tapahtunut, jos niiden tekijä ei olisi täällä ollut niitä tekemässä.

Montako kertaa olet innostunut puhumaan suomalaisten pedofiilien puolesta, koska osataan sitä muuallakin?

Monikulttuuri kirjoitti...

Ja vielä:

en halua kritisoida monikulttuurisuutta, vaan listata pitkää listaa siitä, mitä se käytännössä on. Kukin kritisoikoon tykönään tai olkoon kritisoimatta.

Monikulttuuri kirjoitti...

Myönteisistä puolista puhutaan muualla tarpeeksi.

Tämä blogi on kriittisen näkökulman areena. Toimituspolitiikka nojaa siihen havaintoon, että monikultuuristumisen huonoista puolista ei paljoja puhuta.

Anonyymi kirjoitti...

Luulisin, että tämä blogi pikemminkin vihjaa, että samanlaisesta raiskauksesta pitäisi seurata kaikille samanlainen rangaistus, mutta nyt näin ei sitten kai tapahdu.

En minäkään ymmärrä monikon(kaan) jorinoita, mutta onko tämän blogin peruseetos mainitsemani vai jokin muu?

Monikulttuuri kirjoitti...

Emme väitä, että suomalaisissa tuomioistuimissa jaettaisiin pigmenttialennuksia kenellekään, pikemminkin luultavaa on pigmenttikovennus, mutta noista ei voi sanoa mitään ilman oikeaa tietoa.

Tämän blogin peruseetos on tavattoman paljon yksinkertaisempi juttu.

Koko homman idea on ihan vain näyttää, miten julman paljon MoKu-ikävää tässäkin maassa tapahtuu koko ajan. Ei siinä mitään sen kummempaa ole. Vain pitkä lista tapahtumia ajassa, kasattuna yhteen paikkaan näytille. Jokainen voi sitten muodostaa mielipiteitä vapaasti.